הכפלה של בטא

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הכפלה של בטא
    קרן
    26/07/2008

או קיי אני פה יושבת במתח כל הסוף שבוע מחכה למחר לעשות שוב בדיקה אחרי שביום ה-13 להחזרה תוצאת הבטא שלי היתה 17. אמרו לי שזה גבולי ( לא חיובי ולא שלילי)........ אני קוראת באינטרנט שבטא מעל 10 זה חיובי וצריך לחכות להכפלה......... אז אם שלי ביום ה-13 היתה 17...... ונגיד שמעל 10 זה בדיקה שעושים ביום ה-12 להחזרה........ אז הבדיקה שלי היא כן חיובית לא? הרי הכפלה של 11 נגיד...... אחרי יומיים, זה 22 ואני עשיתי את הבדיקה ביום ה-13 כלומר......אם נגיד היתה הבטא שלי ביום ה-12..... 11והיתה אמורה להיות הכפלה ביום ה-14 היתיי אמורה לקבל תוצאה של 11x2=22 ובגלל שעשיתי את הבדיקה ביום ה-13 הרי שעבר רק יום אז החצי של 11..... זה 5.5. כלומר הבטא שלי ביום ה-13 ברגע שעברה את ה- 16.5 היא חיובית... לא?????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכפלה של בטא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום קרן

ד''ר דוד ישי
    26/07/2008

את סתם מענה את עצמך. שום תרגיל חשבונאי לא יתן לך את התשובה. על דבר אחד אין ויכוח. את בהריון. הבטא הוא חיובי אבל נמוך מהצפוי. זה עדיין לא מבטל לגמרי את האפשרות שמדובר בכ"ז בהריון תקין אבל הסיכוי נמוך. חכי למחר ויתכן שהתמונה תתבהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאת בדיקת בטא שלך

מור
    27/07/2008

קרן אין לי איך להתקשר עימך מה הייתה תוצאת בדיקת הדם שלך אני במתח הכל עבר בשלום תעדכני אותי אני במתח שלך הבחורה ששוחחה איתך במהלך השבת עם בטא 11 אני מחר עושה בדיקה תחזרי אליי בבקשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאה של הבטא

קרן
    27/07/2008

מור, שלום לא שכחתי אותך פשוט רציתי למנוע ממך לשמוע את הבשורות הרעות....... הבטא שלי ירדה ל-4. זהו אני כבר לא בהריון , מקווה שלך זה יהיה אחרת תעדכני אותי בבקשה....... בהצלחה!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו