מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הכפלה של בטאקרן26/07/2008
או קיי אני פה יושבת במתח כל הסוף שבוע מחכה למחר לעשות שוב בדיקה אחרי שביום ה-13 להחזרה תוצאת הבטא שלי היתה 17. אמרו לי שזה גבולי ( לא חיובי ולא שלילי)........ אני קוראת באינטרנט שבטא מעל 10 זה חיובי וצריך לחכות להכפלה......... אז אם שלי ביום ה-13 היתה 17...... ונגיד שמעל 10 זה בדיקה שעושים ביום ה-12 להחזרה........ אז הבדיקה שלי היא כן חיובית לא? הרי הכפלה של 11 נגיד...... אחרי יומיים, זה 22 ואני עשיתי את הבדיקה ביום ה-13 כלומר......אם נגיד היתה הבטא שלי ביום ה-12..... 11והיתה אמורה להיות הכפלה ביום ה-14 היתיי אמורה לקבל תוצאה של 11x2=22 ובגלל שעשיתי את הבדיקה ביום ה-13 הרי שעבר רק יום אז החצי של 11..... זה 5.5. כלומר הבטא שלי ביום ה-13 ברגע שעברה את ה- 16.5 היא חיובית... לא?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום קרן
ד''ר דוד ישי26/07/2008את סתם מענה את עצמך. שום תרגיל חשבונאי לא יתן לך את התשובה. על דבר אחד אין ויכוח. את בהריון. הבטא הוא חיובי אבל נמוך מהצפוי. זה עדיין לא מבטל לגמרי את האפשרות שמדובר בכ"ז בהריון תקין אבל הסיכוי נמוך. חכי למחר ויתכן שהתמונה תתבהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאת בדיקת בטא שלך
מור27/07/2008קרן אין לי איך להתקשר עימך מה הייתה תוצאת בדיקת הדם שלך אני במתח הכל עבר בשלום תעדכני אותי אני במתח שלך הבחורה ששוחחה איתך במהלך השבת עם בטא 11 אני מחר עושה בדיקה תחזרי אליי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאה של הבטא
קרן27/07/2008מור, שלום לא שכחתי אותך פשוט רציתי למנוע ממך לשמוע את הבשורות הרעות....... הבטא שלי ירדה ל-4. זהו אני כבר לא בהריון , מקווה שלך זה יהיה אחרת תעדכני אותי בבקשה....... בהצלחה!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)