שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חסוייה
    27/07/2008

אם אני עשיתי החזרה ב 21.7 והיום ה 27.7 בן כמה העובר אם במידה ויהיה? ומתי הכי מוקדם לעשות בדיקת הריון חוץ מבדיקת דם שזה ביום ה 14. יש ערכות לשלבים מוקדמים האם הן אמינות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום חסויה

ד''ר דוד ישי
    27/07/2008

לכי מיום השאיבה שבועיים אחורה ומשם תתחילי לספור את שבוע ההריון ( אם יהיה ).
    הבדיקה הרגישה ביותר היא בדיקת הדם ואפשר לעשות אותה הכי מוקדם ביום ה 12 מההחזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר שלום דחוףףףףףף

חסוייה
    27/07/2008

למה אתה מתכוון כשאתה אומא מיום השאיבה? מה זה השאיבה ? אתה מתכוון להחזרה? זה עוברים מוקפאים שהפשירו אותם ביום שני ה 21.7 ולאחר מכן החזירו לי אותם לרחם. עוד שאלה יש לי כבר יומיים מגרד לי למטה {סליחה על הבוטות} עכשיו כששאלתי את האחות היא אמרה שיתכן שיש לי דלקת למטה האם זה יכול לנבוע מהזריקה פרגניל שאני מקבלת או שמההחזרה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מירב

ד''ר דוד ישי
    28/07/2008

אם מדובר בעוברים מוקפאים מתחילים לספור את שבועות ההריון מ 16 יום לפני ההחזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו