שחלה פוליציסטית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שחלה פוליציסטית
    עדי
    20/06/2007

עברתי לפני 4 חודשים לפרוסקופיה והיסטרסקופיה עקב הדבקויות שנראו בצילום רחם בחצוצרה השמאלית.
    בניתוח ראו שיש הדבקויות מרובות גם בחלל הבטן.ממה שאני מבינה השתדלו לסדר מה שאפשר.
    לאחר הניתוח סיכמנו עם הרופא שננסה באופן "טבעי" מספר חודשים ואם לא ילך אני אצטרך לעשות הפריה.
    לפני כחודשיים עשיתי בדיקות דם לוודא שהכל תקין הורמנלית וקיבלתי בדיקות תקינות.
    חודש שעבר ביצעתי מעקב ביוץ אצל רופא שומה מהרופא המטפל שלי .הוא לא ראה ביוץ וגם ציין שנראה שיש לי שחלה פוליציסטית.
    השאלה שלי היא האם שחלה פוליציסטית זה משהו שקורה פתאום?כלומר עד עכשיו לא ראו את זה.האם הבדיקות היו אמורות להצביע על משהו?(התבצעו ביום ה-5 למחזור)ץהאם כדאי לי לערוך בדיקות נוספות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחלה פוליציסטית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדי היקרה:

פרופ' שחר קול
    20/06/2007

המונח "שחלות פוליציסטיות" זורע בהלה בקרב המטופלות - ללא שום סיבה. פשוט שם גרוע.
    לרוב מדובר בשחלות עם זקיקים קטנים מרובים, והפרעה בביוץ. לא בציסטות.
    אם הוסת שלך סדיר, רצוי לבדוק פרוגסטרון כשבוע לפני מועד הוסת המשוער, כדי לוודא שאת מבייצת.
    אם בחודש מסויים לא הוכח ביוץ - אל פחד ואל דאגה, זה יכול לקרות לכל אישה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו