ייאוש

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ייאוש
    מעין
    27/07/2008

שלום. בת 27 בעוד חודש. נשאית X שביר. 3 חודשים לאחר גרידה בשבוע 14. (עובר תקין אך הייתה לי ירידת מים לאחר שבוע מהבדיקה) . לא הייתה לי שום בעיה להיכנס להריון. התחלתי החודש PGD. פרוטוקול ארוך, זריקה של דקא 3.75 ואחרי שבועיים 14 יום גונל F. כנראה והזריקה כל כך דיכאה אותי כי גם הגבתי איטי מידי ומעט מידי. בשחלה אחת נצפו 5 זקיקים ובשחלה שניה ציסטה אחת . היום בשאיבה שאבו רק 3 ביציות והאחות אמרה לי כי היו גם 3 או יותר ציסטות ולא זקיקים. כמובן שהיום הוא לא יום טוב מבחינתי. קשה לי להרים את עצמי ..כי בזמן האחרון אני חווה אך ורק כשלונות.... . ואני מתקשה להאמין שתהיה החזרה. שאלתי היא: מה יכול היה לגרום לתגובה שכזו - מיעוט זקיקים והרבה ציסטות? האם היית מנסה פרוטוקול שונה? ומהו ? או שהיית מוותר ומנסה בבית וממשיך לבצע סיסי שיליה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייאוש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מאיה

ד''ר דוד ישי
    27/07/2008

אל תתיאשי מוקדם מדי. מחזור טיפול ראשון הוא הרבה פעמים מחזור שבעזרתו אנחנו לומדים את תגובת האשה וכתוצאה המחזור השני טוב יותר. ואי אפר לדעת יתכן שלמרות הכל תהרי הפעם הריון תקין. לגבי הדרך של PGD לעומת סיסי שליה. אני מעדיף לא להתערב. לכל דרך יתרונות וחסרונות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עידוד

חדשה
    28/07/2008

אל תתיאשי גם אני נשאית X שביר וכבר שלוש שנים בסיפור הזה גם אני עברתי הפלה כי העובר היה חולה אינני יודעת בקשר לציסטות אבל רציתי לאחל רק הצלחה תאספי כוחות תרימי את עצמך זה יגיע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיה שלום

פרופ' שחר קול
    28/07/2008

אל יאוש!
    גילך הצעיר ופוריותך התקינה יעמדו לצידך בהמשך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו