כאבי מחזור לאחר החזרת עוברים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כאבי מחזור לאחר החזרת עוברים
    לירז
    27/07/2008

שלום אני לאחר החזרת עוברים. (תרומת ביצית) וביום שלישי עלי לעשות בדיקת בטא. היום בבוקר התחילו לי כאבי מחזור (עד היום היה הכל בסדר). התקשרתי לרופא והוא יעץ לי לקחת כמות גדולה יותר של אוטרוגסטאן (אני לוקחת 3 נרות 3 פעמים ביום ועכשיו יעץ לי הרופא לקחת עוד 2 נרות). יש לי מספר שאלות דחופות: 1) האם זה שיש כאבי מחזור לפני בדיקת הבטא מבשר לא טוב. 2) האם זה לא הרבה מדי לקחת אוטרוגסטאן 11 וזאת בנוסף ל 3 כדורים של פרוגינובה. 3) האם להוסיף נר 1 ל- 3 או לקחת 2 נרות בנוסף. אשמח לקבל תשובות מהירות תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוספה

לירז
    27/07/2008

שכחתי לומר שגסטון היתי לוקחת בעבר רק שזה עשה לי פריחה ומסתבר שאני אלרגית לכן הפעם אני לא לוקחת גסטון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לירז

ד''ר דוד ישי
    27/07/2008

הכאב אינו מבשר שההריון אינו תקין. בהרבה מקרים המצב דוקא הפוך. אני לא רואה קשר בין הכאב לכמות הפרוגסטרון שאת לוקחת. בכ"ז קחי את הפרוגסטרון כפי שהורה לך הרופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו