צילום רחם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• צילום רחם
    נאווה
    20/06/2007

שלום,
    אני בת 27
    יש לי ווסת לא סדיר שנמשך בין 14-19 יום מתוכם 12 יום יש לי הפרשות חומות ובשאר הימים דימום כבד
    הלכתי לרופא נשים ובבדיקת אולטרסאונד גילה שיש לי שחלות פולצסטיות
    ואמר שלפני שיקבל צילום רחם אינו רוצה להתחיל בטיפול
    עברה כמעט שנה לנסיונותיי אבל אני בחרדות כבדות מהצילום רחם סיכונים וכאבים לאור כל הכתבות המתפרסמות
    יש לי בעוד שבוע צילום ואני שוקלת לבטל מפחד
    1.מה ניתן לגלות בצילום רחם שאי אפשר האלטרסאונד?
    2.האם השד באמת נורא כ"כ ?
    3.מה הסיבוכים האפשריים בצילום רחם והאם הוא נחוץ?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום רחם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום נאוה.

ד''ר דוד ישי
    20/06/2007

צילום הרחם הוא בדיקה לא נעימה. אבל למיטב הבנתי, כאחד שאמנם לא עבר את הבדיקה אבל ביצע אותה עשרות אם לא מאות פעם,היא לא בלתי סבירה. היא קצרה וכואבת הרבה פחות מלידה למשל שגם נמשכת יותר ושנשים עומדות בה בגבורה.
    הבדיקה מדגימה את חלל הרחם והחצוצרות ומאשרת שאין בעיות חסימתיות ואין לה תחליף טוב ופשוט. אפשר לקבל מידע דומה בלפרוסקופיה + היסטרוסקופיה שהן שתי פעולות ניתוחיות שנעשות בבי"ח בהרדמה כללית ושהסיבוכים שלהן גדולים יותר.
    הסיבוכים של צילום הרחם מעטים ולא שכיחים וקשורים כמו בכל פעולה חודרנית בסיכון לזיהום או לפגיעה מכאנית בצואר הרחם או הרחם עצמו.
    כדי להקל על האי נוחות אני מציע לך לקחת כדור של אדקס או נקסין כ 20 דקות לפני הבדיקה.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו