דחוףףףףףף אני זקוקה לתשובה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דחוףףףףףף אני זקוקה לתשובה
    חסוייה
    28/07/2008

אנ יעשיתי החזרה ביום שני שעבר 21.7 היום בדיוק שבוע לאחר ההחזרה עשיתי סתם בדיקת הריון בבית שזו בדיקה לשלבים מוקדמים שקניתי בסופר פראם. התוצאה בבדיקה היא חיובית שמראה שאני בהריון. רציתי לדעת האם באמת אני בהריון או שזו מטעה אותי ודרך אגב אני לוקחת פרגניל זריקה פעם ב3 ימים האם הזריקה יש השפעה על התוצאה בבדיקה? אמרה לי מישהי שהחומר שבזריקה זו מטעה ושאני לא אשמח מוקדם. מה אתה חושב? הרי בהחזרה הקודמת שלי אני הייתי לוקחת נרות אוטרוגיסטן ופרגינובה וגם שעשיתי בדיקות בבית היה מראה לי שלילי. האם אני יכולה מחר לעשות בדיקת דם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מירב

ד''ר דוד ישי
    28/07/2008

הבדיקה הרגישה והמוקדמת ביותר להריון היא בדיקת הדם ביום ה 12 מההחזרה.
    הפרגניל הוא בעצם בטא לולכן הוא בהחלט יכול להטעות אם עושים את הבדיקה קרוב מדי להזרקת הפרגניל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

חסוייה
    28/07/2008

אני עשיתי את הזריקה אתמול אז הבדיקה יכולה בעצם להטעות? ואולי אני בעצם לא בהריון? אם ביום חמישי צריכה לעשות שוב זריקה אז מתי אני יכולה לעשות בבית בדיקה מבלי שהזריקה תפריע לתוצאה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר שלום המשך שאלה דחוףףףףףףף

חסוייה
    29/07/2008

אני היום שוב עשיתי בדיקה בבית ויצא שוב חיובי אני מחר צריכה לקחת שוב פרגניל האם גם התוצאה של היום מעידה לא טוב? יום ראשון קיבלתי זריקה והיום יום שלישי זה קרוב לבדיקה או שזה בסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מירב

ד''ר דוד ישי
    29/07/2008

אל תבדקי בטא לפני שעברו 12 יום מההחזרה ולפחות שבוע מהאוביטרל/פרגניל האחרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מירב

ד''ר דוד ישי
    29/07/2008

אין משמעות לבטא חיובי יום אחרי הזריקה . צריך להתרחק לפחות שבוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו