ממש בלחץ.....!!!!!!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ממש בלחץ.....!!!!!!
    מיקי
    29/07/2008

שלום ד"ר. עברתי שאיבה ביום א'.נשאבו 7 והופרו 4. הרופא שלי אמר שאת ההחזרה נבצע ביום ו'. אני בלחץ שהם לא ישרדו עד אז. אבל רציתי לציין כי הרבה שנים אני עם הרופא שלי שהוא מבכירי הרופאים ואני מאד סומכת עליו... אבל...הפעם יש לי לבטים גדולים. הוא אמר שביום ד' מסמנים את העוברים הטובים ואת הכל נחזיר ביום ו'. מה זה ל"סמן"את העוברים???? והאם אתה מכיר מצב של החזרה כל כך מאוחרת שיש לה סיכוי. מה ההגיון??? תודה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ממש בלחץ.....!!!!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מיקי

ד''ר דוד ישי
    29/07/2008

עוברים בשלב זה נקראים בלסטוציסטים. החזרת עוברים בשלב כזה ידועה ומוכרת אם כי היא הפחות שימושית. כל עובר מסומן ונערך אחריו מעקב קפדני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי....

מיקי
    29/07/2008

תודה על תשובתך ד"ר. מה שרציתי לדעת הוא...האם הסיכוי טוב להווצרות בלסטוציסטים מהעוברים? יש סיכוי שהם לא ישרדו עד רמה כזו?? איך נראה לך מניסיונך פרק הזמן בין השאיבה להחזרה??? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מיקי

ד''ר דוד ישי
    29/07/2008

ככל שאנחנו מאריכים את זמן גידול העוברים במעבדה, גדל הסיכוי שלא ישארו עוברים להחזרה. אבל כשיש , הסיכוי להריון גדול יותר. לצערי אין לי הרבה נסיון עם בלסטוציסטים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו