בדיקת בתא

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקת בתא
    לירז
    29/07/2008

שלום אני לאחר החזרת 3 עוברים ביום השני. בגודל 2, 4, 6, תאים היום היום ה-12 להחזרה והבתא שלי 50. הפרוגסטרון 64.2 האם זה אומר שיש הריון? בעבר היה לי בתא 240 וההריון נפל בשבוע 5 אבקש תשובה מהירה אני בלחץ תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת בתא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הערה לשאלה

לירז
    29/07/2008

הערה נוספת. ביום ראשון היו לי כאבי מחזור שעברו בינתים. לפי עצת הרופא גם הגדלתי את כמות האוטרוגסטאן מ 9 נרות ל- 11 נרות. השאלה שלי האם הבתא התחיל נמוך או שהיה ביום ראשון גבוה ועכשיו הוא בירידה? והאם התשובה של הבתא מדויקת עם לוקחים כל כך הרבההורמונים לחיזוק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לירז

ד''ר דוד ישי
    29/07/2008

ההורמונים תקינים ואת בהריון. אין אפשרות לדעת האם הבטא בעליה או בירידה עד שלא תעשי בדיקה חוזרת. ההורמונים שאת לוקחת אינם משפיעים על רמת הבטא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו