ד"ר שלום דחוףףףףףףףףףףף

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ד"ר שלום דחוףףףףףףףףףףף
    חסוייה
    30/07/2008

דר"שלום אני שוב מנסה להבין אני עשיתי החזרה ב21.7 היום זה יום ה 10 להחזרה אני מקבלת זריקה פרגניל ביום ראשון עשיתי זריקה והיום בבוקר עשיתי שוב בדיקה בבית ויצא קון בהיר אבל שרואים אותו ומעיד על הריון. שאלתי האם עדיין הזריקה שעשיתי ביום ראשון משפיעה על התוצאה של הריון היום? והיום אני אמורה שוב לקבל זריקה בפעם האחרונה , האם אני מחר יכולה כבר לעשות בדיקת דם? זה יהיה יום ה 11 להחזרה והאם הזריקה של היום לא תשפיע על בדיקת הדם של מחר מצטערת שאני נודניקית אבל אין לי כבר סבלנות לחכות תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפשר לענות לי בבקשה?

חסוייה
    30/07/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מירב

ד''ר דוד ישי
    30/07/2008

את סתם מסתבכת. ראשית אין טעם לעשות בדיקת בטא לפני 12 יום מההחזרה. הבדיקה לא יכולה להיות חיובית. שנית הפרגניל זה בטא. גם אם אני אזריק פרגניל לעצמי ואבדוק בדיקת הריון בשתן היא תהיה חיובית. צריך להתרחק לפחות שבוע מהזריקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז אני רוצה להבין דחוףףףףף

חסוייה
    30/07/2008

אני היום ביום ה 10 להחזרה ועוד יומיים יהיה יום ה 12 אז אני יכולה לעשות בדיקת שתן הרי אמרת שצריך להתרחק שבוע ופה זה יומים זה בסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מירב

ד''ר דוד ישי
    30/07/2008

הסברתי את הדברים ככל יכולתי וצר לי שלא הצלחתי לעשות את זה בצורה שתביני.
    אם את רוצה לעשו בדיקה שתתן תשובה אמיתית לשאלה האם את בהריון, את צריכה לעשות את הבדיקה במצב שממלא שני תנאים. האחד הוא שיעברו לפחות 12 יום מההחזרה. השני שיעברו לפחות 7 ימים מזריקת הפרגניל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו