שאלה חשובה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    מעין
    02/08/2008

היי שלום בת 27 נשאית X שביר לאחר גרידה לפני 3 חודשים לאחר בדיקת סיסי שיליה.. לאחר טיפול פרוטוקול ארוךPGD לנשאות X שביר, נשאבו רק 3 ביציות רירית 11 ממ , הופרו 3 ושלושתם יצאו תקינות. שלושתם הוחזרו ביום חמישי (ביום רביעי נעשתה הביופסיה של העוברים) . אבל - הביולוגית אמרה בעת החזרת העוברים שהעוברים נראים מאוד מאוד יפים ללא שברים והראו חלוקה מאוד יפה עד ליום הדגימה. מיום הדגימה (יום רביעי) הם עדיין לא התחלקו חוץ מעובר אחד שהתחלק ממש קצת ונראה חיוני. אחרי קצת קריאה בנושא הבנתי שהדבר ממש לא טוב. שאלתי היא - האם יש סיכוי לקליטה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מאיה

ד''ר דוד ישי
    02/08/2008

יש סיכוי טוב להריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שוב

מעין
    02/08/2008

שאלה קצת סתומה..אבל בכל זאת אני אשאל....האם אתה אומר שיש סיכוי טוב להריון כדי שמבחינה פסיכולוגית אני אהיה אופטימית או שמבחינה רפואית אתה חושב כך???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מאיה

ד''ר דוד ישי
    02/08/2008

אני מתכוות לבחינה הרפואית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה תודה..

מעין
    02/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו