התפתחות זקיקים להפריה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• התפתחות זקיקים להפריה
    לאה
    03/08/2008

שלום ד"ר יקר, 18/7 - זריקת דקפפטיל. 28/7 - גונל 112 מ"ג 3 ימים ולאחר מכן 150 מ"ג לעוד 3 ימים (סה" 6 ימי הזרקה). היום הגעתי לאולטרסאונד והופתעתי שיש רק 2 זקיקים בגודל 10 ו- 11. האם ההתפתחות של הזקיקים תהיה טובה להפריה ? זה לא מעט להפריה....? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפתחות זקיקים להפריה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיכל שלום

פרופ' שחר קול
    03/08/2008

2 זקיקים בלבד - מעט יחסית.
    מצד שני - 2 זקיקים עשויים להניב 2 ביציות, עוברים והריון...
    בהמשך, אם לא יושג הריון, אולי יש מקום להעלות מינון הגונל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

לאה
    04/08/2008

שלום ד"ר יקר, הורו לי להמשיך גונל 150 מ"ג לשלושה ימים נוספים ולהגיע שוב לביקורת. השאלות שלי- 1) האם בנוסף ל- 2 זקיקים (בגודל 10,11) יכולים לצמוח עוד, ואם כן הם לא יהיו קטנים יחסית לאלו שכבר צמחו? 2) באופן כללי - לכמה זקיקים שואפים לפני שאיבה? אני לא רוצה לעבור את התהליך של ההרדמה וכו' רק בשביל 2 זקיקים, כי לא ישארו לי להקפאה זקיקים נוספים. זוהי מחשבה הגיונית ? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכל שלום

פרופ' שחר קול
    04/08/2008

1. יתכן שיצמחו זקיקים נוספים, אך הם יהיו קטנים יחסית ביום השאיבה.
    2. מקפיאים עוברים , לא זקיקים. מכיוון שמטרת התהליך היא השגת הריון, הרי השיקול של מספר העוברים להקפאה הוא מישני. אני מכיר מטופלות רבות שהרו במחזור בו הושגו רק 2 ביציות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו