צינון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• צינון
    טלי
    21/06/2007

שלום!
    אני בשבוע 9+0 ואתמול התחילו סימפטומים של צינון (נזלת וקצת כאב גרון) , הבוקר התעוררתי בהרגשה לא משהו אז נשארתי בבית.
    יש נזלת (בלבד ללא כאב גרון או שיעול) וחום מדי פעם שעלה הכי גבוה ל37.5. אני שותה אקמול, נחה ושותה הרבה.
    האם יכול להיגרם נזק לעובר? האם יש צורך לפנות לרופא עכשיו ?הופעה של איזה סימפטומים צריכה לעורר אצלי חשד ופנייה לרופא?
    ושאלה אחרונה ברשותך ... לפני שנכנסתי להריון, עשיתי בדיקת דם לCMV שם גילו שאני לא חולה במחלה אך יש לי נוגדנים למחלה. האם אני יכולה לחלות עכשיו במחלה זו למרות שיש לי נוגדנים? אם כן, האם הנזק לעובר הוא אותו נזק כמו של אישה שאין לה נוגדנים?

תודה רבה על הסבלנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צינון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום יעל

ד''ר דוד ישי
    21/06/2007

הוירוסים הרגילים של צינון אינם פוגעים בעובר . מנוחה , שתיה מרובה והורדת חום הם בדיוק מה שאת צריכה לעשותהעובדה שאת מחוסנת ל CMV מאד מעודדת . יתכן זיהום משני עם הוירוס אבל הוא לא שכיח והסיכוי במצב כזה לפגיעה בעובר נדיר.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות הבדיקה

טלי
    21/06/2007

הבדיקה בוצעה כשנה לפני ההריון והתוצאות היו :
    IgG - חיובי
    IgM - שלילי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום יעל

ד''ר דוד ישי
    22/06/2007

לפי הבדיקות שציינת את מחוסנת.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו