האם יש איזה טיפול שיכול לעזור

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם יש איזה טיפול שיכול לעזור
    יעל
    03/08/2008

האם יש איזה טיפול שיכול לעזור להשתרשות עוברים ברחם? האם יש איזו תזונה שיכולה לעזור. אני כבר אחרי מספר כשלונות בהשרשה. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעל שלום

פרופ' שחר קול
    03/08/2008

בהנחה שהרחם תקין, יש לקוות שעוברים תקינים יביאו ההריון המיוחל.
    יש לשמור על תזונה מאוזנת, לצרוך מעט דברי מתיקה.
    לשמור על משקל סביר יחסית לגובה.
    להרבות בירקות ופירות טריים.
    להימנע מאוכל תעשייתי, ו"ג'אנק פוד"..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר קול, תשובתך ליעל בענין תזונה

דנה
    04/08/2008

לדר' קול שלום, לגבי תשובתך ליעל בענין תזונה הייתי מבקשת לשאול אותך: 1. האם אלו המלצות על סמך דעה אישית או מחקרים? 2. האם ההמלצות התזונתיות שלך מתיחסות רק להשרשה או בכלל להצלחת טיפולי פוריות? אני שואלת כיוון שאני ביולוגית וגם מטופלת בטיפולי פוריות ובמחקרים שאני סקרתי ראיתי רק נתונים לגבי קשר בין תת משקל והשמנה מורבידית לבין כשל בטיפולי פוריות, אבל לא כל שאר ההמלצות. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנה שלום

פרופ' שחר קול
    04/08/2008

ההמלצות נובעות מניסיוני האישי עם מטופלות ששינו את איכות המזון שהן צורכות, והרו בהמשך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו