ביוץ ן- IUI

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ביוץ ן- IUI
    לחוצה ומבולבל
    03/08/2008

שלום, אני נמצאת תחת מעקב ביוץ כאשר היום בבוקר היה לי זקיק של 20 עם עובי רירית של 8.6. הבדיקה של בעלי תקינה פרט לצורה של התאים התקינים שעומד על 8% הבדיקה הקודמת היתה לא תקינה היה ספירה של 9 מיליום וצורה של תאים תקינים 2%. הרופא אמר לבצע יחסים לפנות בוקר ואז מוקדם בבוקר לעשות בדיקה מצוואר הרחם שלי על מנת לבדוק את תקינות הזרעים. לאחר ששאלתי למה לא IUI נאמר לי לבוא לעשת IUI בכללית. יש לי מספר שאלות: 1) האם זה הצורה של התאים הנורמלים הם 8% וכל השאר בגדר הנורמל האם זה בדיקה תקינה? 2) האם יכול להיות שמחר יהיה מאוחר מידי ל- IUI? 3) מהו התהליך של IUI? מתי מבצעים את ההשבחה? מתי ההזרעה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ ן- IUI

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום

ד''ר דוד ישי
    03/08/2008

מהנתונים שמסרת לא ניתן לדעת במדוייק מתי יתרחש הביוץ. נראה לי ש IUI מחר זה סביר בהחלט.
    8% תאים נורמליים זה מעט נמוך. בתהליך ה IUI מוציאים את הזרעים מהנוזל הטבעי שלהם. ומרכזים אותם בתוך נוזל שניתן להזריק לרחם. את הנוזל מקובל להזריק לרחם בתוך כשעה מהכנתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו