פרוטוקול קצר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרוטוקול קצר
    אירית
    03/08/2008

בס"ד בת 42, נ+1 לאחר 7 טפולי ןIVF שונה לנו הטיפול לאיקקלומין 3 ליום -ל5 ימים,מונוגון 5 אמפולות+ציטרוטייד ,ואובאריל תמיכה לאחר החזרה,לשחרור ביוץ ולאחר 3 ימי החזרה שאלתי אני לא מוסברת, זרע הבעל סביר להפריה,ביציות מטפול לטיפול משתנה תגובה (5,6,3,1,5,3,3)היו בשאיבות. תהליך כולל הנצה וICSI מיקרוניפולציה פעמיים היה פיפל ,רירית 7-8-9 מ"מ בזמן השאיבה ,בהיסטרוסקופיה אבחנתית מעברים חופשי שחלות,לדעת הרופא המטפל כבר היו עוברים שלמים ללא שברים חלוקה לאחר 3ימים 8/6 לאחר יומים 4/6 הייתי אמורה להרות מה דעתך לפרוטוקול זה לגילי? וקראתי שמומלץ אסטרופם תמיכה מיום 8 לטיפול כי האקקלומין עלול לפגוע ברירית הרחם? (הייתי ביעוץ אצל מומחה שהמליץ לפחות 3 מחזורי טיפול בפרוטוקול הנ"ל כי ניתן להרות מביתיות שלי ומזרע הבעל)היית מוסיף עוד תמיכתה . DHEAכמה זמן מומלץ ליטול תוסף זה כדי להתחיל טפול והאם ניתן לטול גם כאשר אני באמצע תהליך טיפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוטוקול קצר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אירית שלום

פרופ' שחר קול
    03/08/2008

השימוש באיקקלומין במסגרת IVF הוא מעט חריג, אם כי יש לקוות שהשינוי יביא איתו הצלחה.
    לגבי DHEA - יש ליטול ברציפות בערך 3 חודשים לפני שניכרת השפעה כלשהי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו