שאלות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלות
    ד
    03/08/2008

אני ביום ה-11 למחזור לאחר חמישה ימים עם איקקלמין פעמיים ביום, היום 2 זקיקים בגודל 15 ורירית 4.6. האסטרוגן 1800 והפרוגסטרון 4, כמה שאלות 1.האם הרירית סבירה ליום זה ולגודל הזקיקים?האם יש סיכוי שתמשיך לגדול? 2.מדוע הפרוגסטרון הוא 4?אמרו לי לחזור ביום שלישי ואני מודאגת שמא הביוץ יקדים למרות שהזקיקים עדיין קטנים, חודש שעבר ביום זה היה לי כבר זקיק אחד בגודל 20,האם בעקבות לקיחת איקקלמין יכולים להיות שינויים גדולים בין חודש לחודש? שאלה אחרונה, מה גודל זקיק שמבייץ עם איקקלמין?יותר גדול מהרגיל?[ תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דנית שלום

פרופ' שחר קול
    03/08/2008

הרירית דקה יחסית ליום המחזור ולרמת האטרדיול.
    יש סיכוי שתמשיך להתעבות.
    הפרוגסטרון - תקין.
    יתכנו שינויים בין חודש לחודש.
    לרוב, זקיקים במחזורי איקקלומין מבייצים בקוטר גדול יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

ד
    04/08/2008

תודה, מכוון שלא הוצע לי ושמעתי מהפורומים השונים על אסטרופם, כדאי לבקש שיוסיפו לי? יש עוד זמן שזה ישפיע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    04/08/2008

מכיוון שרמת האסטדיול גבוהה יחסית, אסטרופם לא יועיל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו