האם אני בהריון דחוףףףףףףףףףףףף

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם אני בהריון דחוףףףףףףףףףףףף
    חסוייה
    04/08/2008

ד"ר שלום אני היום ביום ה 15 אחרי החזרה והבטא שלי הוא 10 האם זה אומר שמתחיל הריון או שלא? ואוטרדיול 2.9 ואיטורגסטין 261 מה זה אומר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום חסויה

ד''ר דוד ישי
    04/08/2008

רמה של 10 ביום 15 היא חיובית אבל מאד נמוכה. אם הבנתי נכון את מה שכתבת גם ההורמונים האחרים לא תקינים. כדאי לחזור על הבדיקה כעבור יומיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר שלום דחוףףףףףף

חסוייה
    04/08/2008

אני אתמול עשיתי בדיקת דם ויצא לי ESTRADIOL 551 ו PROGESTERONE 4.8 והיום זה ירד למה אם אתה יודע? והאם ההריון הלך או שאנ יצריכה להאמין שאולי אני בהריון? והאם לא כדאי לחזור מחר על בדיקת דם? לא הבנתי שהבדיקות לא תקינים אם תוכל להסביר לי אני אשמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו קטן מחכה לתשובה תודה

חסוייה
    04/08/2008

חברה שלי עשתה גם היום בדיקת בטא ויצא לה 1300 ביום ה 15 להחזרה אנ ימניחה שזה הריון בטוח אבל למה לי ימא רק 10 זה מעט מאוד ליום ה 15 והאם יש עוד סיכוי שזה יעלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום חסויה

ד''ר דוד ישי
    04/08/2008

הגורם השכיח ביותר להפלה מוקדמת הוא תקלה מקרית ( שאין לה משמעות לגבי ההריונות הבאים ) בהתפתחות של העובר. ההריון שלך קרוב לודאי לא תקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו