לד"ר בן ישי/ד"ר קול שחר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד"ר בן ישי/ד"ר קול שחר
    חסוי
    04/08/2008

אני לאחר כמה טיפולי IVF שלא צלחו לצערי, הפרוגסטרון שלי בד"כ גבוה, התחלתי לקחת פרדינזון שאלותי האם ייתכן שבגלל פרוגסטרון גבוהה איכות ההפריות לא היו טובות/ שברים של העוברים ולא חלקים ? ושאלתי השניה האם הפרדינזון אמור להוריד את הפרוגסטרון ותוך כמה זמן אפשר לראות תוצאות? תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום יפעת

ד''ר דוד ישי
    04/08/2008

שמי ד"ר ישי ולא בן ישי.
    אני מניח שאת מדברת על 17 הידרוקסי פרוגסטרון. אם כן , רמות גבוהות שלו יכולות להשפיע על סיכויי ההריון, ופרדניזון משפר את המצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

חסוי
    04/08/2008

לא כל כך הבנתי למה התכוונת "17 הידרופקסי פרוגסטרון, אנסה להבהיר את עצמי שוב, בד"כ הפרוגסטרון שלי אחרי המחזור ועד החזרת עוברים מגיע ל- 7-10 שהרופא טוען שזה גובה יחסי, והכדור שאני לוקחת פרדניזון 5 מ"ג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום יפעת

ד''ר דוד ישי
    04/08/2008

אם כך לא הבנתי נכון. אני לא בטוח שיש לרמה כזאת של פרוגסטרון משמעות, ובכל מקרה אני מקוה שהפרדניזון יוריד את הרמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו