שאלה דחופה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    ד
    05/08/2008

היום במעקב זקיקים הזקיק בגודל 20, תוצאות בדיקת הדם רק ב12 בצהריים, אני אחרי טיפול באיקקלמין פעמיים ביום,נאמר לי פה שזקיק אחרי טיפול מבייץ בגודל יותר גדול מהרגיל, האם יש לי זמן או שהביוץ קרב ולעשות הזרעה כבר היום? באיזה גודל מדובר,יותר מ-22? האם יש טעם להזריק אוביטרל היום בערב? המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקת דם

ד
    05/08/2008

ה-e2-2560 והפרוג 3.1 כרגע עשיתי בדיקת ביוץ טבעית ויש רק פס אחד איך יכול להיות?לפני יומיים בערב כשהזקיקים היו 15 היו שני פסים, זה הגיוני? אולי פיספסתי את הביוץ? אמורה להזריק בערב אוביטרל תודה,לא יודעת מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דנית

ד''ר דוד ישי
    05/08/2008

הזקיק עם טיפול בשל בגודל קטן יותר מאשר באופן טבעי ולא להיפך. חשוב לדעת מה תוצאות בדיקות הדם. ובכלל אני לא חושב שאת צריכה לקבל הוראות טיפול מרופא בפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו