דחוף מבקשת תשובה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דחוף מבקשת תשובה
    מיכל
    06/08/2008

אני אחרי החזרת 2 עוברים מוקפאים, ביום ה 11 בטא הייתה 14, ביום ה 13 בטא 49 ואילו היון ביום ה 20 בטא 65, האחות אמרה שזה לא כ"כ טוב שאמשיך תמיכה עד יום ראשון ואז בדיקת דם ונראה מה יהיה? דר' אשמח אם תסביר לי מה זה אומר בדיוק? האם זה הריון או שלא ואם זה עלה אבל לא הרבה זה אומר שיש בעיה או שיכול להיות הריון תקין עם בטא כזו? אשמח לתשובה מהירה יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף מבקשת תשובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד שאלה

מיכל
    06/08/2008

אולי ככדאי ללכת לעשות אולטרא סאונד? האם יש צורך בהמשך תמיכה? אני במתח נוראי....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה נוספת קטנטנה

מיכל
    06/08/2008

מה השיקול של הרופאה להמשיך תמיכה עד יום ראשון? יש עוד סיכוי? אולי אני אכש לרמבם ביום שישי לבצע בדיקת דם , אני מטופלת ב IVF שם, יש מצב שם ביום שישי? אני ממש מודה לך על הסבלנות הרבה - תבורך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מיכל

ד''ר דוד ישי
    06/08/2008

אכן בבדיקה האחרונה עלית הבטא לא טובה. מאחר שיש אפשרות שמדובר בטעות מדידה, כדאי לחזור על הבדיקה פעם נוספת ( ביום שישי לצערי לא ניתן ) ועד שיהיה ברור מה המצב להמשיך לקחת את התמיכה. אולטרסאונד לא יעזור משום שבשלב הזה לא ניתן להדגים את ההריון באולטרסאונד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו