דימום

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דימום
    חסויה
    06/08/2008

שלום דר אחרי טיפול ivf רביעי על רקע בעיית זרע. בטיפול האחרון לקחתי דקפפטיל במקום סינרל שנלקח עד עכשיו. לפני שבוע, כ - 12 לאחר מחזור אחרון הופיע דימום שנמשך 3 ימים וכן כאבים חזקים מאוד בבטן ובחזה שנמשכים לסרוגין עד עכשיו. בדיקת אולסראסאונד ודם לא הצביעה על וסת. כמו כן שתי בשתי בדיקות זקיקים לא ראו כלום. אני מאוד מודאגת מכך שבמחזור טבעי אין ביוץ ובכלל מהדימום ומהכאבים, הרופא שלי לא אמר לי מה פשר הכאבים ואני לא מבינה מדוע יש דימום סתם כך בין מחזורים. האם יש לך השארה מה פשר כאבים? הדימום? מדוע אין פתאום ביוץ במחזור טבעי? האם זה בגלל ההורמונים או הקפפטיל? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום נעמה

ד''ר דוד ישי
    06/08/2008

אם קבלת דקפפטיל 3.75 , יתכן שהדיכוי נמשך עדיין וזאת הסיבה לכך שהשחלות עדיין לא מתפקדות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך השאלה

נעמה
    06/08/2008

קיבלתי דקפפטיל 0.1 לאורך כ - 12 יום. זה משנה? ומה לדעתך בכל זאת סיבת הדימום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו