מס פעמים ולא קיבלתי תשו-נוזלברחם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מס פעמים ולא קיבלתי תשו-נוזלברחם
    דגנית
    07/08/2008

שלום רב לפני כ4 שנים ילדתי בניתוח קיסרי ואז החלו דימומים ולא הצלחתי להרות בשנית פניתי לרופא נאמר לי הורמונלי נתנו לי איקוקלומין לא הצלחתי הפנו אותי לטיפולי הפריה עשיתי שאיבה יצאו כ12 פעם 1 החזירו לא הצליח 1 פעם 2 2 לא הצליח פעם 3 3 לא הצליח פעם 4 3 לא הצליח ונשאר לי 3 . נתנו לי לקחת אסטרופם מאחר ולא חשתי בטוב החליפו לי לפרגינובה לקחתי כ חפיסה וחצי עליתי לאולטראסאונד ונאמר לי נוזל בחלל הרחם שוב המשכתי לקחת נאמר לי לעלות בדיקה שוב נוזל ברחם . כעת נאמר לי להמתין לקבלת מחזור ולאחר מכן לעלות ביום ה5 למחזור לבדיקה . איזו בדיקה הם מעוניינים לעשות? מהו הנוזל הזה ? האם הוא נוצר כתוצאה מההורמונים? האם כתוצאה מהניתוח הקיסרי לפני כ4 שנים? האם ניתן לבצע הפריה ללא לקיחת כדורים ?אם למשל אני מסרבת לקחת פרגינובה או אסטרופם ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דגנית שלום

פרופ' שחר קול
    07/08/2008

ניתן לבצע מחזור הפשרה על בסיס מחזור הביוץ הטבעי, ללא כל טיפול הורמונלי.
    לגבי הנוזל - יש לראות בדיוק מה מיקומו, אולי קשור לצלקת הניתוחית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלקת ניתוחית -ד"ר קול

דגנית
    08/08/2008

שלום ד"ר האם גם לאחר 4 שנים יכול עדיים להישאר הנוזל כתוצאה מהצלקת? האם ניתן לעשות משהו אם זה הנוזל כתוצאה מהניתוח ?ומה ניתן לעשות? האם הנוזל הזה מונע כניסה להריון?חוסם? האם ייתכן שלקיחת הורמונים גורמים לנוזל ברחם ?זאת אומרת כנראה יותר מידי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח קיסרי

דגנית
    08/08/2008

מה עליי לעשות ?אני עובדת עצות מנסה להיכנס להיון האם זה מונע א ההצלחה?ניתן לתיקון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מירב שלום

פרופ' שחר קול
    08/08/2008

הןפעת נוזל בחלל הרחם במהלך ההכנה לטיפול IVF אינה נדירה. ברוב המקרים הנוזל נעלם מעצמו. לגבי הצלקת הניתוחית - הבעיה היא בעיקר טכנית בעת ביצוע החזרת העוברים, שכן הצלקת עלולה לעוות את האנטומיה הרגילה, ולהקשות על פעולת ההחזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצלחה זהה עם הורמונים ובלי?

דגנית
    08/08/2008

האם הצלחה בטיפול עם הפריה מלאכותית שווה להצלחה בטיפול ללא הורמונים ? האם יש שוני בהצלחה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכויים דומים.

פרופ' שחר קול
    08/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו