לד"ר ישי - מחזור מוזר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד"ר ישי - מחזור מוזר
    לימונית
    08/08/2008

ד"ר ישי היקר שלום רב, מאז אתמול (ה-7/8) נראה כאילו אני עומדת לקבל מחזור. יש כאילו התחלה של דימום אבל לא באמת דימום ובניגוב בלבד, וגם יוצאים מעין "סיבי" דם כאלה, משהו ממש מקרוסקופי, גם זה רק בעת ניגוב. בנוסף הפעם זה מלווה בכאבי בטן תחתונה חזקים במיוחד, אשר אינם אופיינים לכל המחזורים שלי, בטן קשה, וקושי ביציאות. ברצוני לדעת האם אני צריכה להתייחס לכאבי הבטן הלא אופיינים האלה כמשהו שיכול להעיד על בעיה או שמצריך בדיקה? ׁהאם אתה ממליץ על כדור להקלת הכאבים? ואיזה? (למרות שעד עכשיו סבלתי בשקט (בלי כדורים). כמו כן, אין לי מושג ממתי לספור את היום הראשון של מחזור כזה לקראת ה-IVF - האם רק כאשר יגיע דימום ממש? (אם בכלל זה יקרה...), האם מהרגע שהתחיל להופיע ב"כאילו"? אנא ציין בפניי ממתיי לחשב את תחילת המחזור (לפי מה)? בתודה מראש, וסוף שבוע נעים, לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר ישי - מחזור מוזר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך

לימונית
    09/08/2008

ד"ר ישי היקר, גם היום (שבת) עדיין לא מופיע הדימום (הכאילו דימום הזה הוא כמו שמנגבים שתן, מעין דם "שקוף" עם החתיכות הקטנות הללו. עדיין כאבי בטן חזקים מאוד וקושי במעבר מיציבה אחת לאחרת (כאבים בעוצמה ובצורה שאינם מוכרים לי). כמו כן, אני חוזרת על השאלה המקורית מההודעה הקודמת - מה נחשב ליום הראשון במחזור כזה? בתודה מראש לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לימונית

ד''ר דוד ישי
    09/08/2008

ספירת ימי המחזור מתחילה ביום הדימום הממשי הראשון. מה שמטריד אותי, אבל, אלה כאבי הבטן. את צריכה להבדק. גשי לרופא נשים או למיון נשים מחר בבוקר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

לימונית
    09/08/2008

לד"ר ישי, ראשית, תודה על תשובתך. רציתי לדעת במה אתה "חושד" (בנוגע לכאבי הבטן), על מה זה יכול להעיד? בתודה מראש, לימונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לימונית

ד''ר דוד ישי
    09/08/2008

בעיקר על תהליך דלקתי זיהומי. אבל יכולים להיות גם דברים אחרים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

לימונית
    09/08/2008

ד"ר ישי, סליחה שאני מטרידה אותך שוב, למה בעצם שיהיה פתאום תהליך דלקתי זיהומי? נבדקתי פעם אחת אחרי הגרידה (כ-4 שבועות לאחריה) , על ידך, ולא נמצא שום דבר חשוד. האם המחזור הזה זה מה שיכול לגרום לדלקת או לזיהום? או ההפך, בגלל שאולי היתה גם קודם אז יש בעיות במחזור הזה? האמת היא שאני מרגישה כאילו "גוש" כזה בבטן התחתונה שלוחץ (ואני כבר חושבת על גרוע יותר ממה שאתה) הלחץ מורגש גם לאיזור הרקטום, וגם לאחר שאני כבר מצליחה להתרוקן הכאבים לא נחלשים. במידה ותתגלה דלקת, האם אוכל להתחיל טיפול IVF בעקבות המחזור הזה או שהוא "אבוד", במידה וצריך לקחת תרופות? אודה לתשובתך, ושוב, סליחה על ההטרדות. לימונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו