מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביטאלולי09/08/2008
שלום ד"ר, אני בהיריון מ-IVF , הוחזרו לי 3 עוברים מוקפאים. 14 יום לאחר ההחזרה הביטא היא 639. הרופא שלי אמר לי כי במוקפאים הביטא מעט יותר גבוהה מאשר טריים , מדוע זה? כתמיכה קיבלתי זריקות פרגניל , האם זריקות הפרגניל יכולות היו להעלות את רמת הביטא? האם לדעתך מדובר בתאומים , אני שואלת בגלל הביטא הגבוהה.... ודבר נוסף, אני בשבוע 4 ויש לי כאביי בטן לפעמים ולחצים בצידיי הבטן, האם זה נורמאלי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורד שלום
פרופ' שחר קול09/08/2008הבטא אינה תלויה במקור העוברים: "טריים" או "מופשרים". מניסיוני, לרוב הטריים נותנים בטא גבוהה יותר...
למען האמת - זה ממש ממש לא חשוב!
מה שחשוב זה דינמיקת העליה של הבטא.
זריקת פרגניל מכילה "בטא" לכן ברור שהיא מעלה את הרמה בדם באופן מלאכותי.
רק בדיקת א.ס. תאבחן את מספאר העוברים.
כאבי בטן - יש צורך לבדוק מה מקורם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
YAEL10/08/2008האם ההיריון שלי כרגע הוא היריון רגיל לכל דבר, או שבגלל שזהו היריון ב-IVF יש שוני? כלומר האם בגלל ה-IVF יש יותר סיכויים להפלות או לסיבוכים לעומת היריון שלא ב-IVF? ודבר נוסף ,הרופא שלי אמר לנו לא לקיים יחסים , מדוע? תודות !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיון שלום
פרופ' שחר קול10/08/2008הריון רגיל לכל דבר.
כמובן שאם יסתבר שיש יותר מעובר אחד מדובר על הריון "בסיכון".
לגבי קיום יחסים - תלוי בעוצמת התגובה השחלתית. אין קשר להריון, אלא אם מדובר על מצבים גינקולוגיים חריגים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)