שלום ד"ר קול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שלום ד"ר קול
    אנואר
    24/06/2007

אני 11 ימים אחרי החזרת מוקפאים לקחתי אוביטרל ביום השביעי אחרי ההחזרה השאלה שלי היא כמה זמן נמשכת ההשפעה של האוביטרל כמה זמן בערך אחרי האוביטרל אפשר לקבל תוצאה לבדיקת הריון ולשלול את ההשפעה של האוביטרל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום ד"ר קול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנואר היקרה:

פרופ' שחר קול
    25/06/2007

אוביטרל אינו חיוני במחזורי הפשרה.
    אוביטרל מכיל HCG (הורמון ההריון) ותפקידו לגרום לביוץ.
    זמן מחצית חיים של אוביטרל הוא כ - 24 שעות, לכן ניתן למצוא אותו בדם שבוע ויותר לאחר המתן.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ד"ר קול

אנואר
    25/06/2007

יש לי עוד שאלה ביום רביעי הקרוב (7 ימים אחרי זריקת אוביטרל ) עלי לבצע בדיקת הריון מה הערך המינמלי של הבטא שאני צריכה לקבל אם יש הריון מה יהיה בקירוב הריכוז המקסימלי של הבטא מהאוביטרל אחרי שבוע מקבלת הזריקה ותודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנואר היקרה:

פרופ' שחר קול
    26/06/2007

קשה מאוד לחשב במדויק את קינטיקת היעלמות האוביטרל מדמך, שכן הדבר תלוי בגורמים רבים מאוד.
    יהיה חשוב להתייחס לשינוי ברמת הבטא עם הזמן.
    לכן, מציע לעשות בדיקת דם שבוע לאחר האוביטרל , ואם חיובי, לחזור על הבדיקה לאחר יומיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו