היריון תקין?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• היריון תקין?
    אלמונית
    12/08/2008

שלום דר' בתאריך 29/7/08 בוצע החזרת שני עוברים. מאז אני מטופלת באסטרופם 3 כדורים* 2 פעמים ביום ובאוטרוגסטן 3 כדורים* 3 פעמים ביום דרך הנרתיק. היום 12/8/08 בוצעה בדיקת דם בטא והתוצאה תודה לאל הייתה 16. כשדיברתי עם הרופא הוא אמר שזה מאוד נמוך ןשמחר אני יחזור על בדיקת הדם. האם זה מעיד על היריון חוץ רחמי או היריון לא תקין? האם יש סיבה לדאגה? מה יכולה להיות הסיבה שהתוצאה נמוכה כל כך? מתי אפשר לדעת בוודאות שההיריון הוא היריון תקין? תודה רבה על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היריון תקין?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרן שלום

פרופ' שחר קול
    13/08/2008

רק מעקב מסודר יענה על שאלותיך.
    מוקדם מאוד לעסוק בספקולציות ואפשרויות שייתכנו או לא...
    בימים הקרובים (או שבועות) התמונה תתבהר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטא יורדת

אלמונית
    13/08/2008

אתמול הבטא הייתה 16 והיום היא ירדה ל 13. מה יכולה להיות הסיבה לירידה? זה אומר שאני לא בהיריון? יש דרל להעלות את הבטא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן שלום

פרופ' שחר קול
    15/08/2008

הירידה בבטא מעידה על כך שההריון אינו תקין. בשפה שלנו "הריון כימי" או הפלה מאוד מאוד מוקדמת.
    אין דרך להעלות את הבטא. הבטא משקפת מצב, לא יוצרת אותו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו