דחוףףףףףףףףף

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דחוףףףףףףףףף
    מאיה
    13/08/2008

הזרעה והשבחה על בסיס מחזור טבעי. היום זקיק 17, E2-1916, LH=24.1, P=5.6. בבדיקות לפני יומיים כאשר הזקיק היה בגודל 15 תוצאות בדיקת הדם היו: E2=735 LH=9.7 P=4.4. האם בדיקות הדם מהיום לא מבשרות על "פיק" של ה - LH...? אני קצת חוששת שנפספס את מועד ההזרעה הנכון, כי הרופא הורה לי לקחת מחר בבוקר זריקת אוביטרל ולבוא להזרעה רק בשישי בבוקר.... האם זו טעות..? האם לא נכון יותר לעשות הזרעה מחר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוףףףףףףףףף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום

ד''ר דוד ישי
    13/08/2008

נראה לי שאכן את סביב הפיק של LH. ולכן אני בעד הזרעה מחר, גם אם תקבלי אוביטרל מחר ותעשי הזרעה ביום שישי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 2 הזרעות?

מאיה
    14/08/2008

לא הבנתי. היום בבוקר לקחתי אוביטרל ולאור ה"פיק" אני אעשה הזרעה היום. האם אתה ממליץ על הזרעה נוספת ביום שישי או שאפשר לוותר על ההזרעה הנוספת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אגב

מאיה
    14/08/2008

אגב הזרע באיכות בינונית- נמוכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה - מעקב מהיום

מאיה
    14/08/2008

בהמשך לשאלה הקודמת - להלן תוצאות בדיקות הדם מהיום : LH=75.8 !!!!!!!!!!! E2=1266, P=8 + הזקיק בגודל 21 (בדיקות מוזרות ביחס לאתמול - לא?) האם לאור הנ"ל כדאי להסתפק בהזרעה שתיערך היום בשעה 16:00 (לאחר שלקחתי אוביטרל היום בשעה 7:00)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

ד''ר דוד ישי
    14/08/2008

לאור ה LH הפיק היום והביוץ מחר. נראה לי שהאוביטרל כבר לא ישפיע. לכן כדאי לעשות הזרעה גם מחר אם אפשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו