צ'יסטה והזרעות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• צ'יסטה והזרעות
    ליאת
    14/08/2008

שלום ד"ר, אתמול הייתי במעקב זקיקים ונמצאה צ'יסטה בגודל 2.5X3.5 ס"מ בשחלה השמאלית ובתוכה בת צ'יסטה בגול 17 מ"מ. זה כנראה ההסבר לכאבים שיש לי בצד שמאל עוד מלפני שהתחלתי את הטיפולים (4 חודשים). היום חזרתי (יום 9 למחזור) לאולטרסאונד, 4 זקיקים קטנים ואחד מוביל בגודל 15 מ"מ, עובי רירית 5.6 מ"מ ובדיקת דם (עדיין אין תוצאות). אני אחרי 3 הזעות ולקראת הבאה, מטופלת באיקוקלימין 5 ימים, כדור אחד ליום. 1. האם לדעתך הצ'יסטה יכולה להיות הסיבה שבגללה ההזרעות לא הצליחו/יצליחו? 2. האם ניתן לבדוק אם יש ביציות "טובות" לפני ההזרעה? לתשובתך אודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צ'יסטה והזרעות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ליאת

ד''ר דוד ישי
    14/08/2008

אם הזקיקים יתפתחו יפה, הציסטה לא תפריע לסיכוי להריון
    אי אפשר לבדוק את הבייציות אלא ב IVF.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות בדיקת הדם

ליאת
    14/08/2008

ד"ר ישי, תודה על תשובתך המהירה. קיבלתי את תוצאות הבדיקה שעשיתי הבוקר: LH - 19.1 ESTRADIOL - 3344 PROGRESTERON - 1.9 מחר (שישי) ב-11 בלילה עליי להזריק אוביטרל וביום ראשון בבוקר הזרעה. האם לפי הבדיקות התזמון נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו