שאלות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלות
    לירז
    15/08/2008

שלום, יש לי שאלה קצת מוזרה. אני בשבוע שישי. (בהריון בהפריה בתרומת ביצית) רק ביום שלישי הבא יהיה לי אולטרסאונד לבדוק אם ההריון תקין. בדיקת שק הריון ודופק. עד לפני יומיים היו לי כאבים מדי פעם. חולשה. כאבים בבטן התחתונה מידי פעם ודקירות. מאתמול אני מרגישה מצוין אין לי כאבים וכאילו שאין כלום. האם זה מראה שמשהו השתבש? ועוד שאלה יש לי מאתמול כאבים ביד שמאל. קשה לי להזיז את היד. אולי זה כאב בשריר אני לא יודעת. האם יכול להיות שיש קשר להריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד שאלה

לירז
    15/08/2008

שאלה נוספת שמטרידה אותי. אני מזכירה. העבודה היא לא פיזית אבל בלחץ טלפונים. קהל וכו' האם כדאי לחזור לשיגרה רגילה של עבודה. אני כמעט בת 45. וללא הריונות קודמים. הפלה אחת היתה בשבוע חמישי. אני שואלת כי אני בהתלבטות אני בסיכון גבוה. האם יכולה העבודה לגרום לי לסיכונים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לירז שלום

פרופ' שחר קול
    15/08/2008

לא ניתן להסיק על סמך התחושות לגבי הריון.
    כאבים ביד לא קשורים להריון.
    יש להמתין לתוצאות בדיקת א.ס.
    עבודה משרדית כפי שאת מתארת לא תיגרום לנזק כלשהו.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו