קרינון- דחוף.....

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• קרינון- דחוף.....
    ציפיה גדולה
    16/08/2008

שלום דוקטור- אני אחרי הפריה חוץ גופית וב"ה אני בשבוע 9+5 אני אמורה לקחת תמיכה עד מחר כולל אני לוקחת קרינון פעמיים ביום ופרוגינובה עד לפני שבוע הכל היה בסדר אבל ביום שני פתאום היה לי כתם של דם בתחתון ממש נבהלתי וכשניגבתי ראיתי הפרשות דמיות בצבע חום מכיוון שזה היה לילה ניגשתי למיון ושם בדקו אותי באולטרא סאונד ואמרו שזה בסדר אבל כשהיא הכניסה מפסק לנרתיק היא מצאה שם גוש דמי והוציאה אותו ולא ידעה להגיד לי מה זה ורק שיחררה אותי ואמרה לי לנוח מאז אותו ערב ההפרשות באות והולכות ולעיתים יוצאים לי גושים מוזרים ויש לי כאבים בנרתיק בבטן ובגב ואני ממש מוטרדת ביום חמישי שוב נבדקתי אצל רופא נשים שערך אולראסאונד בטני וציין שהכל בסדר אבל שוב לא אמר ממה זה נובע .... האם אני צריכה לחשוש? האם זה נובע מהתמיכה של הקרינון? האם להפסיק עם התמיכה? והם זה בסדר בבת אחת להפסיק? אני מצטערת על אורך המכתב ועל התיאורים המגעילים פשוט אני מרגישה מפוחדת ובלי תשובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינון- דחוף.....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמיכה

פרופ' שחר קול
    16/08/2008

לתמיכה אין קשר לארועים שכן היא מיותרת משבוע 9 והלאה (למעשה מוקדם יותר).
    אפשר להפסיק התמיכה. היא לא תשנה התוצאה הסופית.
    דימום בהריון נחשב ל"הפלה מאיימת". מכיוון שהדימום מועט, והעובר חי, יש סיכוי טוב שההריון ימשיך באופן תקין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו