בעיות בראייה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בעיות בראייה
    יעל
    16/08/2008

שלום לרופאים, אני בת 32 אחרי שנה של נסיונות להכנס להריון ולא הצלחנו. עכשיו אני לוקחת איקקלומין פעם ראשונה. יש לי כאבי ראש כבר שלושה ימים וגם מן הפלשים כאלה בראייה. האם זה קשור? הרופא שלי בחו"ל ויחזור ביום רביעי. האם לפנות לרופא אחר או שאין קשר ולהמשיך. תודה לכם על הפורום הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בראייה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעל שלום

פרופ' שחר קול
    16/08/2008

כן, הפרעות בראיה יכולות להיות תופעות לוואי של איקקלומין. לכן מומלץ להפסיק הטיפול.
    יש חלופות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך! יש לי עוד שאלה

יעל
    17/08/2008

כשאתה אומר שיש חלופות האם הכוונה שבמחזור הזה אני עוד יכולה להפסיק את האיקקלומין ולהתחיל להשתמש במקום במשהו אחר, או שמדובר כבר במחזור הבא? האם אני יכולה להמשיך עם האיקקלומין למרות התופעות לואי עד יום רביעי כשהרופא שלי חוזר מחו"ל? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעל שלום

פרופ' שחר קול
    17/08/2008

מציע להפסיק הטיפול ולהתייעץ עם הרופא לאחר שובו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו