תגובה שחלתית לפני IVF

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תגובה שחלתית לפני IVF
    אורה
    17/08/2008

שלום רב, מתנצלת מראש על האורך. ומודה על הסבלנות. בת 42. פרוטוקול קצר, שהתחיל עם גלולות למניעת הריון להסדרת ההורמונים. נכון להיום: 4 ימים גונל 300. US - זקיקים קטנים (כנראה פחות מ10 מ"מ) E2 - 943 PROG - 2.5 LH - 4.3 הנחיות: להמשיך עוד יומיים גונל 300 ולחזור לUS ודם. 1) אנא דעתכן הכנה, האם התוצאות נחשבות ללא טובות? 2) מדוע אמרו לי להמשיך עם גונל 300 במקום להעלות את המינון כדי לתת boost, או לחילופין, מה הייתם ממליצים לעשות בשלב הזה? 3) האם יש מינימום של זקיקים שחייבים לצמוח על מנת שתתבצע שאיבה? כלומר, אם יתפתחו רק 2-3, האם בכל זאת אגיע לשאיבה? 4) בהמשך לשאלה 3, אם לא יהיו מספיק זקיקים לשאיבה, האם הסבב פשוט יתבטל או שניתן לעשות הזרעה? 5) בהזרעות נטלתי גונל 225 במשך 6 ימים, אשר הניב זקיקים 15, 17, 19. מדוע התגובה שלי לגונל 300 כנ"ל פחות טובה (או שאני מעריכה לא נכון?)? שוב תודה על הסבלנות. לב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תגובה שחלתית לפני IVF

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דעתכן=דעתכם (סליחה)

אורה
    17/08/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לב שלום

פרופ' שחר קול
    17/08/2008

התגובה - סבירה לחלוטין.
    ההחלטה להמשיך באותו מינון - טובה.
    לא מבטלים שאיבה אם יש 2 זקיקים.
    התגובה השחלתית אינה בקורלציה לינארית עם המינון. המקריות והאקראיות משפיעים רבות.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על ההרגעה ד"ר קול

אורה
    18/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו