השבחה והזרעה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• השבחה והזרעה
    מאיה
    17/08/2008

אני שבוע לאחר הזרעה על בסיס מחזור טבעי, בגלל ספירת זרע בינונית עם צמיגות גבוהה. בשתי ההזרעות הראשונות התקבלה מבחנה עם זרע מושבח שכללה נוזל רב בצבע ורוד. בהזרעה האחרונה עשינו השבחה במעבדה אחרת, ומשם התקבלה מבחנה עם משהו שנראה כמו שתי טיפות זרע, ללא נוזל נוסף... דבר נוסף שהטריד אותי הוא שהרופא שעשה את ההזרעה לא עשה מאמץ לאסוף למזרק את כל הנוזל שהיה מצוי על דפנות המבחנה. ודבר אחרון - איך זה שזרע שלא הוסיפו לו שום נוזל שרד 3 שעות מרגע נתינתו ועד ההזרעה...? האם התיאור הנ"ל נשמע כמו השבחה והזרעה תקינה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השבחה והזרעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלית שלום

פרופ' שחר קול
    17/08/2008

קשה מאוד לדעת לפי התאור שלך.
    אם מדובר במעבדת זרע המוכרת ע"י משרד הבריאות אני מאמין שאין לך ממה לחשוש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

מאיה
    17/08/2008

האם תמיד בהשבחה מוסיפים לזרע נוזל ורוד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    18/08/2008

מוסיפים נוזל ביולוגי היכול להכיל צבע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו