לד"ר ישי - לחוצה מאוד

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד"ר ישי - לחוצה מאוד
    לימונית
    17/08/2008

ד"ר ישי שלום רב, היום כבר מתחיל השבוע ה-8 מאז הגרידה (שהתבצעה ב-1.7), וטרם הגיע מחזור ממשי, למעט ה'מעין דימום' שהיה. הצעת לי כאן לפני כמה ימים לחכות, "כל עוד זה מתנהל באופן סביר". אני מאוד לחוצה וחבל לי על כל יום שעובר, ובנוסף, איני יודעת מה זה "מתנהל באופן סביר"? כמה זמן אתה בעצם מציע לי להמשיך לחכות? ביום ג' יש לי תור לרופא הנשים, ולכן חשוב לי לקבל ממך תשובות. ברצוני לשאול: 1) האם במידה ואקח תרופה לקידום העניין - זה בהכרח יפגע בסיכויי הכניסה להיריון, כלומר שהביציות שמבשילות מכך אינן טובות? 2) במידה וזה לא פוגע, ואחליט לקחת תרופה בעניין, מה חשוב לראות בבדיקת האולטרסאונד? - האם יש חשיבות לעובי רירית מסוימת ולגודל הזקיקים שימצאו בעת הבדיקה על מנת לדעת מתי להתחיל? 3) באיזה תרופה מדובר ?(או על איזה אתה ממליץ?) איך היא נלקחת (זריקה, כדור)? וכמה זמן לוקחים אותה? 4) האם במקרה כזה גם סופרים אחר כך את היום הראשון למחזור מיום הדימום הממשי הראשון? בתודה מראש, וסליחה על ההטרדות היומיומיות אבל בהמון הערכה (אמיתית) לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר ישי - לחוצה מאוד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

לימונית
    17/08/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימונית

ד''ר דוד ישי
    17/08/2008

בואי לבי"ח ביום ג'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לימונית

ד''ר דוד ישי
    17/08/2008

בואי אלי לבי"ח כרמל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - אגיע.

לימונית
    17/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו