הריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הריון
    מיכל
    18/08/2008

שלום , ב- 28/6 עברתי החזרה של 2 עוברים מוקפאים , עברתי בדיקת בטא שהיתה חיובית . ב-27/7 עברתי בדיקת א.ס שלפיה העובר היה בשבוע -6 ו-4 ימים . ב-10/8 עברתי בדיקת א.ס נוספת וגיל העובר היה שבוע 8 ו-6 ימים . בהפריה /החזרה הראשונה נכנסתי להריון ודופק העובר פסק בשבוע ה-7 . לפי כל הבדיקות היה נראה כי העובר לא תקין ( בדיקות בטא שלא גדלו כמו "בספר" , גודל העובר שלא תאם לשבוע ועוד ) . נכון להיום , הרופא שלי אמר לי לאור בדיקות הא.ס להגיד כי המחזור האחרון שלי היה ב-11/6 ולא ב-14/6 ,שזה התאריך הנכון , בגלל גודל העובר . בכל פעם שאני מנסה לבדוק באיזה שבוע אני מתקבלת תוצאה שונה , גם במרפאה פרטית שבה קבעתי שקיפות עורפית נאמר לי שאני בשבוע שונה מהחישוב שלי . בגלל הנסיון המר הקודם שלי אני רוצה לוודא שהעובר גדל בהתאם לשבוע אבל אני לא מצליחה לדעת באיזה שבוע בדיוק אני . אודה לך על עזרתך תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיכל שלום

פרופ' שחר קול
    18/08/2008

סכום של: מספר הימים שעבר מאז ההחזרה + 14 + גיל העוברים ביום הקפאתם.
    חלקי הסכום הנ"ל ל - 7 ותקבלי את השבוע בו את נמצאת + שארית =ימים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מיכל
    18/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו