אחרי IVF

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אחרי IVF
    ליאה
    18/08/2008

שלום לרופאים, ראשית- תודה רבה על הפורום ועל עזרתכם. במהלך הטיפולים הייתי מבועתת מחוסר היכולת לקבל תשובות מידיות, ואתם מאוד עוזרים, תודה... ולשאלתי, אני אחרי IVF שכשל. הווסת התאחרה, קיבלתי תוצאות בטא של 12 ואחרי 10, ולבסוף קיבלתי מחזור חודשי. במהלך הזריקות, ההורמונים השפיעו מאוד על גופי מבחינה פיזית ונפשית. ולאחר קבלת הווסת- התאשפזתי בבית חולים בשל כאבים חזקים, וקיבלתי משכחי כאבים בזריקות. לא התגלה דבר בבדיקות שם. אך הכאבים היו בלתי נסבלים. הרגשתי שהגוף שלי פשוט קורס. רק אחרי שבוע וחצי הרגשתי שאני יוצאת מזה והתחזקתי. אני אמורה להתחיל שוב טיפול. ואני מפחדת מאוד. עברתי ווסת שניה מאז הטיפול הקודם, ואני לא יודעת מתי כדאי לי להתחיל. אני יודעת שזה עניין של הרגשה. אך אני אשמח אם תוכלי להגיד לי את דעתכם. האם כדאי לחכות עוד מספר חודשים, או להתחיל מיד? האם יש להורמונים שלקחתי בטיפול הארשון השפעה, וכדאי מיד להתחיל? תודה. ליאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי IVF

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליאה שלום

פרופ' שחר קול
    18/08/2008

כדי ליעץ ברצינות יש צורך דעת את מלוא הפרטים לגבי הפרוטוקול שקיבלת ואיך היתה התגובה השחלתית.
    כמו-כן חייבים לדעת את הרקע הרפואי הכללי שלך, למשל: האם יש אנדומטריוזיס?
    האם יש עוברים קפואים?
    הזריקות שקיבלת בטיפול הראשון איבדו מזמן את השפעתן.
    בהצלחה בהמשך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעט פרטים נוספים

ליאה
    18/08/2008

פרטים לגבי ה-IVF: נשאבו לי 17 ביציות, מהן 9 הופרו, 5 הוקפאו והוחזרו 2. סיבת העקרות לא ידועה, אין לי אנדרמטריאוזיס. קיבלתי בטיפול גונל 118, ודקפפטיל כל יום. בבדיקה שנערכה בבית החולים בזמן הווסת לאחר הטיפול- לא נמצא דבר (לא סיבוב שחלתי וכו'..) אלא נאמר לי שהסיבה לכאבים היא הטיפול עצמו. אולי זה יעזור לייעץ לי אם עלי להמשיך מיד או להמתין.. תודה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    18/08/2008

מציע להמשיך ישירות למחזור הפשרה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו