מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אחרי IVFליאה18/08/2008
שלום לרופאים, ראשית- תודה רבה על הפורום ועל עזרתכם. במהלך הטיפולים הייתי מבועתת מחוסר היכולת לקבל תשובות מידיות, ואתם מאוד עוזרים, תודה... ולשאלתי, אני אחרי IVF שכשל. הווסת התאחרה, קיבלתי תוצאות בטא של 12 ואחרי 10, ולבסוף קיבלתי מחזור חודשי. במהלך הזריקות, ההורמונים השפיעו מאוד על גופי מבחינה פיזית ונפשית. ולאחר קבלת הווסת- התאשפזתי בבית חולים בשל כאבים חזקים, וקיבלתי משכחי כאבים בזריקות. לא התגלה דבר בבדיקות שם. אך הכאבים היו בלתי נסבלים. הרגשתי שהגוף שלי פשוט קורס. רק אחרי שבוע וחצי הרגשתי שאני יוצאת מזה והתחזקתי. אני אמורה להתחיל שוב טיפול. ואני מפחדת מאוד. עברתי ווסת שניה מאז הטיפול הקודם, ואני לא יודעת מתי כדאי לי להתחיל. אני יודעת שזה עניין של הרגשה. אך אני אשמח אם תוכלי להגיד לי את דעתכם. האם כדאי לחכות עוד מספר חודשים, או להתחיל מיד? האם יש להורמונים שלקחתי בטיפול הארשון השפעה, וכדאי מיד להתחיל? תודה. ליאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאה שלום
פרופ' שחר קול18/08/2008כדי ליעץ ברצינות יש צורך דעת את מלוא הפרטים לגבי הפרוטוקול שקיבלת ואיך היתה התגובה השחלתית.
כמו-כן חייבים לדעת את הרקע הרפואי הכללי שלך, למשל: האם יש אנדומטריוזיס?
האם יש עוברים קפואים?
הזריקות שקיבלת בטיפול הראשון איבדו מזמן את השפעתן.
בהצלחה בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעט פרטים נוספים
ליאה18/08/2008פרטים לגבי ה-IVF: נשאבו לי 17 ביציות, מהן 9 הופרו, 5 הוקפאו והוחזרו 2. סיבת העקרות לא ידועה, אין לי אנדרמטריאוזיס. קיבלתי בטיפול גונל 118, ודקפפטיל כל יום. בבדיקה שנערכה בבית החולים בזמן הווסת לאחר הטיפול- לא נמצא דבר (לא סיבוב שחלתי וכו'..) אלא נאמר לי שהסיבה לכאבים היא הטיפול עצמו. אולי זה יעזור לייעץ לי אם עלי להמשיך מיד או להמתין.. תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול18/08/2008מציע להמשיך ישירות למחזור הפשרה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)