דימום קל ביותר לאחר הפסקת מחזור

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דימום קל ביותר לאחר הפסקת מחזור
    דגנית
    18/08/2008

שלום רב אני ילדתי בניתוח קיסרי לפני 4 שנים ומאז כל פעם שאני מקבלת מחזור ל5 ימים ואז מפסיק ושוב חוזר ליומיים אבל דימום קל לפעמים לשלושה או ארבע נוספים אבל ממש בצורה קלה . ממה זה נובע ? האם ייתכן שאני צריכה גרידה ? ניסתי להיכנס להריון ונאמר לי שהכל בסדר ומאחר שאיני מצליחה נשלחתי לטיפולים . מה יכולה להיות סיבת הדימום ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דגנית שלום

פרופ' שחר קול
    18/08/2008

יש לערוך ברור מקיף של נושא הביוץ, ותקינות חלל הרחם.
    לפעמים הברור לא מעלה ממצא חריג, ואין לנו הסבר טוב לדימום הממושך.
    בכל מקרה, אם היה לך הריון מוצלח בעבר, רוב הסיכויים שיהיה עוד.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דגנית

ד''ר דוד ישי
    18/08/2008

הצורה של הוסת ( אורך, כמות הדם וכו' ) תלוי במס' גורמים ועשוי להשתנות במהלך החיים. למה שאת מתארת, מלבד האי נוחות, אין משמעות מיוחדת. אין צורך בגרידה או בבדיקות אחרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור מתארך

דגנית
    18/08/2008

שלום נכון שאורך הווסת תקין אבל ברגע שאני מקבלת שוב וישנו דימום שחוזר ראשית מתחילות לי בחילות ורצון להקיא כאבי ראש ומוציא אותי מריכוז משבש לי את היום עם תחושות אלה . נכון שהיה לי הריון קודם אבל הדימום החל רק לאחר הלידה לפני כ4 שנים לפני כן לאהיה דימומים. ממה זה יכול לנבוע מהניתוח מטעות בניתוח אני אובדת עצות ונמאס לי שכל הזמן תחושות אלה לא נעימות ושהמחזור מתארך. אני מטופלת בבה"ח כרמל אך לא עשו לי צילום רחם .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבדל בין צילום רחם לאיטוסוסקופיה וו

דגנית
    20/08/2008

שלום נכון שאורך הווסת תקין אבל ברגע שאני מקבלת שוב וישנו דימום שחוזר ראשית מתחילות לי בחילות ורצון להקיא כאבי ראש ומוציא אותי מריכוז משבש לי את היום עם תחושות אלה . נכון שהיה לי הריון קודם אבל הדימום החל רק לאחר הלידה לפני כ4 שנים לפני כן לאהיה דימומים. ממה זה יכול לנבוע מהניתוח ?מטעות בניתוח ?אני אובדת עצות ונמאס לי שכל הזמן תחושות אלה לא נעימות ושהמחזור מתארך. אני מטופלת בבה"ח אך לא עשו לי צילום רחם ולא איטוסקופיה מה ההבדל ביניהם .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דגנית שלום

פרופ' שחר קול
    20/08/2008

צילום רחם: הזרמת חומר ניגוד הממלא הרחם והחצוצרות ומעקב ע"י צילומי רנטגן עוקבים.
    היסטרוסקופיה: הסתכלות ישירה לחלל הרחם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו