מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטן נפוחה אחרי IVFדליה18/08/2008
שלום אני אחרי IVF ראשון (שאבו 11 והחזירו 2). השאיבה היתה לפני 6 ימים. החזרה לפני 4 ימים. הבטן שלי מאד נפוחה - אך אין לי כאבים. האם זה סימן לגירוי שחלתי, או אם אין כאבים אז זה בסדר. האם צריך לפנות לרופא? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
שוש18/08/2008היי, תוכלי לספר לי קצת על התהליך של הIVF? כיצד מתרחש, איפה, האם בהרדמה, או בטישטוש, כמה זמן זה לוקח וכ'ו. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהIVF - אין לך מה לדאוג!
טלי19/08/2008תהליך IVF : במהלך התקופה את מזריקה הורמונים לצורך השראת ביוץ (שיהיו הרבה ביציות במקום אחת) ותזמון הביוץ. כשהזקיקים מספיק גדולים מזמינים אותך ואת בן זוגך לשאיבה של ביציות ומתן זרע. ביום השאיבה מרדימים אותך בהרדמה מאד קלה לכמה דקות ושואבים (אפשר גם בלי הרדמה אבל פחות נעים כמובן) ואז את נחה כשעתיים, מקבלת תה ועוגיות והולכת הביתה. בעלך משאיר שם בכוסית את תרומתו שלו. לא כואב בכלל!! נהוג לנוח קצת בבית ולשתות הרבה. יש לוודא שאין חשש לגרוי יתר (נפיחות, בחילות, כאבים וכ"ו) שאם כן, יש לפנות לרופא שלך. את הביציות ששאבו מפרים במעבדה. אם הכל תקין בדרך כלל כיומיים אחר כך מחזירים לך כשני עוברים מופרים (אם את מבוגרת אז לפעמים שלושה). אם נותרים עוברים מקפיאים לך אותם לפעם הבאה. ההליך נעשה תמיד בבית חולים, או פרטי או ציבורי. את ממשיכה לקחת תמיכה הורמונלית כשבועיים. אז את עושה בדיקת דם להריון המכונה בטא. אם את בהריון נהוג להמשיך את התמיכה עוד מספר שבועות. אין לך מה לחשוש! אני מאחלת לך בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיר שלום
פרופ' שחר קול19/08/2008כן, נפיחות של הבטן יכולה להיות סימן לגירוי יתר.
רצוי להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)