ד"ר קול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ד"ר קול
    חסוי
    18/08/2008

ד"ר היי אני לאחר הפלה שנעשה בשבוע 21 עקב ירידת מים (אתה מכיר את הסיפור) ב20/5 ביום שישי 8/8 קיבלתי וסת אחרי שלקחתי 10 ימים דופסטון - חשוב לציין שכל התקופה הזו לא קיבלתי וסת רק לאחר לקיחת הכדורים. העניין הוא שהמחזור הזה היה קשה ביותר, והכוונה היא לזרימת דם גדולה מאוד (סליחה על התיאורים) והוא נמשך אפילו עד היום , כמובן שהזרימה היא לא באותה כמות אך עדיין קיימת האם הדבר נורמלי??? האם בעקבות כך שלא קיבלתי וסת 3 חודשים היא כזו ארוכה??? עוד דבר- לפני שהתחלתי לקחת דופסטון, הייתי אצל רופא נשים שעשה לי בדיקה גניקולוגית וראה כי רירית הרחם עבה מאוד, האם יש קשר? תודה על תשובתך יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר קול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לי שלום

פרופ' שחר קול
    19/08/2008

יש קשר, שכן הרירית מעובה מתקלפת בהשפעת הדופסטון.
    זו תגובה רגילה וצפויה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך ו..........

חסוי
    23/08/2008

בנוסף לנושא הוסת , יש דבר נוסף שמטריד אותי מידי לאחר ה"לידה" קיבלתי כדורים לייבש את החלב. עד היום כבר 3 חודשים אחרי, עדיין יש לי הפרשות לבנות מהפיטמה. זה קורה בעיקר לאחר המקלחת עם מים חמים מה לעשות???? והאם זה נורמלי???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי שלום

פרופ' שחר קול
    28/08/2008

סביר שיחלוף עם הזמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו