יש מצב להזרעה???

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• יש מצב להזרעה???
    שירי
    20/08/2008

שלום. אני בת 23 נשואה שנתיים ללא ילדים. צילום רחם תקין, זרע תקין, חשד לאנדומטריוזיס. מטופלת במנוגון מזה חמישה חודשים. אני ביום ה- 12 למחזור ומטופלת במנוגון 75 IU מהיום ה- 5 למחזור (13.8). בבדיקת דם ב- 17.8: אסטרדיול 318 ופרוגסטרון 4.10. US: שני זקיקים בגודל 10X10 ו- 12X12. בבדיקת דם אתמול (19.8): אסטרדיול 488 ופרוגסטרון 4.90. : שני זקיקים בגודל 11X11 ו- 15X15. הייתי אמורה לבצע הזרעה אבל כעת לא ברור מתי בדיוק, בגלל ההורמונים הנמוכים. השאלה שלי: יש בכלל מצב שתהיה החודש הזרעה, או שהתגובה ירודה ולא יהיה כדאי לנסות??? ושאלה נוספת - יש מצב כזה שהזקיקים נעלמים ללא ביוץ? עד איזה גודל של זקיקים זה עלול לקרות? והאם אח"כ תופיע וסת רגילה בזמן? סליחה על ריבוי השאלות, תודה רבה רבה ויום טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש מצב להזרעה???

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחוצה שלום

פרופ' שחר קול
    20/08/2008

בהחלט יש "מצב" להזרעה לפחות על בסיס הזקיק המוביל שיגיע לבשלות בעוד כיומיים. ההורמוניחם תקינים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו