מתי להתחיל אורגלוטרן?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מתי להתחיל אורגלוטרן?
    אורה
    20/08/2008

E2 - 2591 PROG - 1.6 LH - 2.4 נצפו 6 זקיקים, הכי גדול 11.5 מ"מ, השאר קטנים ממנו. מזריקה 6 ימים גונל 300. הנחיות להמשיך עם הגונל, אך להוסיף אורגלוטרן. נראה לי שזה מוקדם לאורגלוטרן כי הזקיק הגדול ביותר עדיין קטן - רק 11 מ"מ. האם לדחות את האורגלוטרן? למתי? תודה. שרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתי להתחיל אורגלוטרן?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי להוסיף - בת 41

אורה
    20/08/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרית שלום

פרופ' שחר קול
    20/08/2008

רצוי להישמע להנחיות שקיבלת מהרופא/ה שלך. אני משער שבחרת בו/ה כי יש לך אמון מלא שההנחיות והוראות יהיו מיקצועיים.
    בהצלחה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ד"ר קול. לא חשבתי שהשאלה שלי

אורה
    20/08/2008

איננה במקום מכיוון שרבות מהשאלות בפורום הן שאלות בקשר למהלך כזה או אחר בתוך הטיפול שעוברת השואלת, תוך כדי הטיפול עצמו. אולי יותר נכון היה פשוט לשאול באיזה גודל של הזקיק המוביל ובאילו ערכי הורמונים פחות או יותר, מקובל/נהוג לצרף את האנטגוניסט לסטימולציה. אודה אם תוכל להחכים אותי לגבי שאלה זו. בתודה, שרית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרית שלום

פרופ' שחר קול
    21/08/2008

טיפול עם אנטגוניסטים נחלק בגדול לשניים:
    פרוטוקול קבוע בו מתחילים באנטגוניסט לאחר 5 ימי גירוי בלי קשר לגודל הזקיק המוביל.
    פרוטוקול גמיש בו מתחילים עם האנטגוניסט כאשר הזקיק המוביל מגיע ל - 14 ממ.
    בשתי הגישות - אין קשר לרמת ההורמונים.
    מותר כמובן גם לשלב בין שתי הגישות, למשל להתחיל כאשר הזקיק המוביל מגיע ל - 12 ממ וכו'.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רב תודות ד"ר קול! החכמתי.

אורה
    21/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו