מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רירית הרחםד20/08/2008
שלום נראה לי שהמחזור בפתח ולכן הייתי רוצה לשאול, אני אחרי שני מחזורי איקקלומין פעמיים ביום, ביום ה-11 למחזור הרירית הייתה 4.5 ביום ה-13 6.5 לאחר יומיים היה ביוץ ע"י אוביטרל. יש לי שתי שאלות: 1.האם היא ממשיכה להתעבות באותו קצב עד הביוץ? 2.האם רירית כזאת נחשבת מדוכאת ולכן עדיף לי לעבור לזריקות? אודה על התשובות מכיוון זה עכשיו נכנסתי לגיל 40 ואין לי יותר מידי זמן לבזבז, אם רירית כזאת מונעת השתרשות.במחזורים טבעיים הרירית הייתה מגיעה גם ל-9 הדיאלוג שלי בדרך כלל מתנהל מול האחיות ואין להן יותר מידי תשובות לתת לי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנית שלום
פרופ' שחר קול21/08/2008קצב התעבות הרירית אינו לינארי.
רירית בעוביר של 6.5 ממ - סבירה.
יש לבחון היטב הסיבה לטיפול באיקקלומין. האם יש בעיית ביוץ???
אם התשובה שלילית - עדיף להמשיך עם גונדוטרופינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעיית ביוץ
ד21/08/2008ובכלל אין ממש בעיות חוץ מהעובדה שעברתי לפני חצי שנה הריון חוץ רחמי והוציאו לי את חצוצרה ימין כך שמנסים ליצור זקיקים בצד שמאל בו זמנית וזה אכן עבד ויש את עניין הגיל, עדיין ההמלצה לעבור לזריקות? אפשר אולי הסבר קצר מה העדיפות בהם לעומת האיקקלומין מלבד רירית דקה? יש יותר הצלחה בטיפול? המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנית שלום
פרופ' שחר קול21/08/2008לדעתי האישית (ורבים חולקים עליה) אין לאיקקלומין מקום בטיפול אלא אם יש בעיית ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על הנידנוד
ד21/08/2008אך אני מאוד מעריכה את דעתך האישית, אתה היית הראשון שהבחין שההריון שלי אינו תקין,לבסוף התברר שהוא מחוץ לרחם ותפסתי את זה ממש ברגע האחרון,עם דופק ללא דימום. לשאלתי,מדוע עדיף זריקות והאם יש סיכון? אני קצת חוששת מכל הטיפולים ההורמונלים אבל אין לי ברירה בגלל החצוצרה החסרה כמה פעמים צריך להזריק אם הייתה לי תגובה טובה לכדורים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול,הוספתי עוד שאלה
ד22/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנית שלום
פרופ' שחר קול22/08/2008אני סבור כי 2 - 3 מחזורי זריקות זו התכנית כעת. בתקווה שהתגובה תהיה מהצד הרצוי.
אין בסיס מדעי לחשש מפני הטיפולים "ההורמונליים" שהם כלום לעומת העומס ההורמונאלי שיש בהריון...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)