רירית הרחם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רירית הרחם
    ד
    20/08/2008

שלום נראה לי שהמחזור בפתח ולכן הייתי רוצה לשאול, אני אחרי שני מחזורי איקקלומין פעמיים ביום, ביום ה-11 למחזור הרירית הייתה 4.5 ביום ה-13 6.5 לאחר יומיים היה ביוץ ע"י אוביטרל. יש לי שתי שאלות: 1.האם היא ממשיכה להתעבות באותו קצב עד הביוץ? 2.האם רירית כזאת נחשבת מדוכאת ולכן עדיף לי לעבור לזריקות? אודה על התשובות מכיוון זה עכשיו נכנסתי לגיל 40 ואין לי יותר מידי זמן לבזבז, אם רירית כזאת מונעת השתרשות.במחזורים טבעיים הרירית הייתה מגיעה גם ל-9 הדיאלוג שלי בדרך כלל מתנהל מול האחיות ואין להן יותר מידי תשובות לתת לי תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רירית הרחם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דנית שלום

פרופ' שחר קול
    21/08/2008

קצב התעבות הרירית אינו לינארי.
    רירית בעוביר של 6.5 ממ - סבירה.
    יש לבחון היטב הסיבה לטיפול באיקקלומין. האם יש בעיית ביוץ???
    אם התשובה שלילית - עדיף להמשיך עם גונדוטרופינים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין בעיית ביוץ

ד
    21/08/2008

ובכלל אין ממש בעיות חוץ מהעובדה שעברתי לפני חצי שנה הריון חוץ רחמי והוציאו לי את חצוצרה ימין כך שמנסים ליצור זקיקים בצד שמאל בו זמנית וזה אכן עבד ויש את עניין הגיל, עדיין ההמלצה לעבור לזריקות? אפשר אולי הסבר קצר מה העדיפות בהם לעומת האיקקלומין מלבד רירית דקה? יש יותר הצלחה בטיפול? המון תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנית שלום

פרופ' שחר קול
    21/08/2008

לדעתי האישית (ורבים חולקים עליה) אין לאיקקלומין מקום בטיפול אלא אם יש בעיית ביוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה על הנידנוד

ד
    21/08/2008

אך אני מאוד מעריכה את דעתך האישית, אתה היית הראשון שהבחין שההריון שלי אינו תקין,לבסוף התברר שהוא מחוץ לרחם ותפסתי את זה ממש ברגע האחרון,עם דופק ללא דימום. לשאלתי,מדוע עדיף זריקות והאם יש סיכון? אני קצת חוששת מכל הטיפולים ההורמונלים אבל אין לי ברירה בגלל החצוצרה החסרה כמה פעמים צריך להזריק אם הייתה לי תגובה טובה לכדורים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר קול,הוספתי עוד שאלה

ד
    22/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנית שלום

פרופ' שחר קול
    22/08/2008

אני סבור כי 2 - 3 מחזורי זריקות זו התכנית כעת. בתקווה שהתגובה תהיה מהצד הרצוי.
    אין בסיס מדעי לחשש מפני הטיפולים "ההורמונליים" שהם כלום לעומת העומס ההורמונאלי שיש בהריון...
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו