אני רק רוצה תשובה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אני רק רוצה תשובה
    ורד
    26/06/2007

שלום רב,
    אני מעוניינת לדעת אם במצבי הנוכחי אני יכולה עדיין להרות ואני אפרט: אני חולת קרון דיזיז פלוס יש לי לחץ דם גבוה פלוס אני לוקחת כדורים בשל כך וגם שיש לי משל עודף ולמרות הכל אני מואד רוצה להביא עוד ילד לעולם אומנם יש לי בת שהיא עוד מעט בת 18 אבל עוד לא אמרתי נואש. ניסיתי בעבר הפריה חוץ גופית שלא צלחה אך כיום אולי יש עדיין מזל ואפשרי הדבר .
    אשמח לקבל תשובה בעיניין אה שחכתי אני בת 41
    תודה על תשומת הלב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני רק רוצה תשובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ורד היקרה:

פרופ' שחר קול
    26/06/2007

אין ספק כי מדובר במצב רפואי מסובך, שמשמעותו תתחזק אם יושג הריון.
    רצוי לפנות ליעוץ טרום-הריוני ע"י רופא נשים העוסק בכך, בשיתוף עם מומחה גסטרו המטפל בך.
    יש לשאוף להגיע למצב רפואי אופטימאלי לפני ניסיון IVF, למשל - איזון קפדני של יתר לחץ דם, ירידה במשקל.
    לגבי הסיכוי - יש לקבל מידע נוסף, אך גיל 41 אינו מאוחר מידי לנסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ורד
    26/06/2007

תודה רבה על תשובתך ,
    אך המומחים אליהם פניתי בנושא פוריות אמרו לי שאין באפשרותם לעזור לי אולי אתה מכיר מי כן יכול לעזור לי מפני שאני אכן מאוזנת מבחינת לחץ הדם. אודה לך על תשובתך.
    ורד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ורד היקרה:

פרופ' שחר קול
    26/06/2007

מה היו הנימוקים נגד טיפול פיריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו