נסיונות כושלים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• נסיונות כושלים
    דבי
    22/08/2008

אני אחרי 3 החזרות של עוברים מוקפאים שלא צלחו ומחזור אחד טרי שהתברר כהריון מחוץ לרחם. אציין כי יש לי ילדה בת שנתיים (היום) מ- IVF עוברים טריים שהצליח בפעם הראשונה וילדה בת 5 מהריון ספונטני שגם הצליח בפעם הראשונה. מאז עברו שנתיים ו-9. היום אני בת 34. ב- IVF בגלל בעית זרע. האם יש סיבה למה החזרת עוברים מוקפאים לא מצליח אצלי אף פעם? האם ניתן לעשות משהו אחרת ? האם כדאי לבצע צילום רחם או בדיקה אחרת לפני ה- IVF הבא ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נסיונות כושלים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ורדית שלום

פרופ' שחר קול
    22/08/2008

באופן כללי הסיכוי להריון ממופשרים מעט קטן יותר לעומת עוברים טריים.
    מצד שני יש מטופלות רבות שדווקא הרו במחזורי הפשרה, ולא הצליחו במחזורים טריים...
    התועלת בצילום רחם: הדגמת פתולוגיה אפשרית בחלל הרחם, וכן איבחון של בעיות בחצוצרות, בעיקר על רקע הריון חוץ רחמי שהיה. חצוצרה מורחבת ומלאת נוזלים עלולה להקטין את הסיכוי להריון, ואם תמצא כזו - יש טעם להרחיק אותה.
    פרט לכך - הריון זה גם עינין של מזל, או סטטיסטיקה.
    לכן, לא להתייאש. בשורה התחתונה הסיכויים שלך טובים מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה

דבי
    22/08/2008

קודם כל תודה על התשובה המהירה. את החצוצרה כרתו אחרי ההריון החוץ רחמי כך ששם כנראה לא הבעיה. האם עדין יש טעם לבצע צילום רחם ? איך אפשר לשפר את הסיכויים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ורדית שלום

פרופ' שחר קול
    23/08/2008

השאלה מה מצב החצוצרה השנייה.
    אם במהלך הניתוח צפו בה וקבעו שהיא תקינה - אפשר להסתפק בכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן. החצוצרה השניה במצב תקין

דבי
    23/08/2008

אבל בכל מקרה לפי מה שהבנתי אין משמעות לחצוצרה ב- IVF. החשש שלי הוא דווקא מהשפעה של הניתוח הקיסרי שילדתי לפני שנתיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו