הריון לא מוצלח

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הריון לא מוצלח
    הילה
    23/08/2008

לרופאים שלום לצערי הרב עברתי הפלה לאחר שבשבוע 6 נראה שק הריון שמתפתח אך לא נראה שק חלמון ודופק ונאלצתי להפיל את העובר שאלתי היא מה השלבים עליי שצריך לעבור מתי אני צריכה לקבל מחזור ובעוד כמה זמן אפשר לעשות נסיון נוסף ? והאם יש צורך לעבור בדיקות גנטיות כי בנסיוןן הראשון היה הריון כימי ? אודה אם תענה לשאלותיי . תודה והמשך יום טוב ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון לא מוצלח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הילה שלום

פרופ' שחר קול
    23/08/2008

יעוץ מלא ומסודר מחייב ידיעת כל הפרטים הרפואיים הרלוונטיים.
    באופן מאוד כללי - הריון כימי והריון עם שק ריק אינם הוריה לברור "הפלות חוזרות".
    אם מדובר בהריונות ספונטאניים - אין צורך להמתין עד ניסיון נוסף.
    אם מדובר בהריון לאחר טיפול, עדיף להמתין למחזור טבעי ולחדש הניסיונות לאחר מכן.
    מחזור צפוי כחודש - חודשיים לאחר הפסקת ההריון הלא תקין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתשבותך

הילה
    23/08/2008

ההריון היה באמצעות טיפולי i.v.f לאחר כמה זמן אפשר לעשות לעשות ניסיון נוסף אם זה לא היה הריון ספונטני ? כמה פעמים אני יצטרך לקבל מחזור בשביל לחזור על הטיפול ? ושאלה נוספת אם אני רוצה להחליף רופא מטפל איך עובדת הפרוצדורה של העוברים המוקפאים שנמצאים במקום בו עשיתי את הטיפולים הקודמים מי יכול להוציא את העוברים אני או הרופא ? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו