כל מה שרציתי לדעת על אנדומטרין!!!!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כל מה שרציתי לדעת על אנדומטרין!!!!
    לחוצה
    25/08/2008

שלום רב, אני לאחר החזרת מוקפאים ואני לוקחת 3 אנדומטרין פעמיים ביום, אחד בבוקר ושניים בערב.. בבוקר אני מחדירה את זה בעבודה (בשרותים) ואח"כ חוזרת לפעילות רגילה (משרדית) בערב אני מחדירה את זה בשכיבה ואח"כ נחה כ-10 דקות (כי כך הבנתי שצריך לעשות) עכשיו לשאלה, לאחר ששמעתי כ"כ הרבה דברים שצריך או לא צריך לעשות תוך כדי אבקשכם סדר בעניין... * האם חייב לנוח לאחר החדרת הטבליה?? * האם זה חייב להעשות בשעות קבועות??? בבוקר זה קבוע אבל בערב זה נע בן 20:00-23:00. * האם ישנו איזה "חוק" לגבי קיום יחסים והחדרת הטבליה? האם מותר לפני או אחרי?? * והאם בכלל אחרי החזרת מוקפאים ישנו איזה חשש מקיום יחסים??? תודה מראש מבולבלת.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה את השאלה

לחוצה
    26/08/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנדומטרין

פרופ' שחר קול
    26/08/2008

אין צורך לנוח לאחר ההחדרה.
    סטיה של 1 - 3 שעות - אינה משמעותית.
    אין מניעה לקיים יחסים, עדיף לפני החדרת הטבליה.
    יחסי מין לא ישפיעו על תוצאות הטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוקל לי, תודה רבה...

לחוצה
    26/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו