תוצאות מעקב זקיקים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תוצאות מעקב זקיקים
    דפנה
    27/06/2007

שלום,

אני מטופלת באיקקלומין חודש שני. חודש שעבר בייצתי מוקדם (יום 9 למחזור) אחרי חצי כדור ביום לארבעה ימים. החודש קיבלתי מינון של כדור ביום ליומיים (מהיום הרביעי למחזור) וחצי כדור לשלושה ימים הבאים.

ביום 11 למחזור עשיתי מעקב זקיקים : שחלה ימנית - 10ו11, שחלה שמאלית 10 ורירית 6 מ"מ.

היום, היום ה13 למחזור עשיתי מעקב זקיקים נוסף: שחלה ימנית: 10, שחלה שמאלית : 11 ורירית 4 מ"מ.

האם יש הסבר לכך שהזקיקים לא גדלו בכלל ביומיים ואפילו הזקיק בימין של 11 נעלם?

האם יתכן כי רירית הרחם קטנה ביומיים האחרונים?

עלי להסיק שהחודש אבוד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות מעקב זקיקים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דפנה היקרה:

פרופ' שחר קול
    27/06/2007

לא ברור מהודעתך מהו הרקע לטיפול באיקקלומין? האם יש בעיית ביוץ?
    יתכן ובמחזור הנוכחי אין תגובה שחלתית ביצירת זקיקים, אולי כי המינון נמוך מידי, או התגובה מתאחרת.
    איקקלומין משפיע לרעה על רירית הרחם ועלול לגרום לרירית דקה.
    פער של 2 ממ יכול להיות מוסבר בבדיקה ע"י בודקים שונים, או על מכשירים שונים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

דפנה
    27/06/2007

הרקע לטיפול באיקקלומין הוא העדר ביוץ. (היה לי דימום בין ווסתי ובבדיקה התגלה שאני לא מבייצת).
    האם יתכן כזה הבדל בתגובה השחלתית? הרי בחודש שעבר בוודאות בייצתי עם מינון נמוך אף יותר...ועוד מוקדם מהצפוי.
    יש עוד סיכוי לביוץ החודש? למרות שגודל הזקיקים לא השתנה? יכול להיות שפשוט יקח יותר זמן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו