תמיכה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תמיכה
    גלית
    29/08/2008

לד"ר קול שלום, נמצאת בטיפול 5, בדרך כלל מדדמת שבוע לאחר החזרת העוברים כנראה על בסיס היחלשות הגופיף הצהוב,ברוב הטיפולים מלבד האחרון קיבלתי תמיכה על ידי נרות-אנדרומטין וקרינון ואף גסטו וברוב הפעמים דיממתי, בטיפול האחרון הייתי מטופלץ שלך והמלצת על תמיכת 2 אוביטרל בנוסף לאוביטרל של הביוץ ,התמיכה היתה טובה ולא דיממתי והיה הריון כימי. בטיפול זה נשאבו 5 בציות ,הE 2 ,שלושה ימים לפני השאיבה היה 5600 ולטענת האחות זו הסיבה שלדעתה לא מומלץ לקחת אוביטרל,(בפעם הקודמת הE2 שלושה ימים לפני השאיבה היה 4000 והיו 3 בציות) הרופא ימליץ את דעתו רק בעוד יומיים,ולפיכך פונה אני אליך, מניסונך העשיר ונתונים אלו של 5 בציות עם ערכי הE2 מה אתה ממליץ,? חשוב לי להדגיש שגם מבחינה נפשית האוביטרל הרגיע אותי כי הזרקתי אותו ביום ה1 להחזרה ו3 ימים אחרי ולאחר מכן לא "התעסקתי "יותר עם התמיכה להבדיל מהנרות השונים והגסטון.מה דעתך?מה אתה ממליץ לאור נתונים אלו? אודה לך מאוד על תשובתך גלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תמיכה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלית שלום

פרופ' שחר קול
    29/08/2008

מציע אוביטרל במינון נמוך יותר: במקום 2 אמפולות שקיבלת בעבר, לקחת, חצי אמפ' בכל פעם, כלומר 1 בסה"כ. הסיכון לגירוי יתר הוא די נמוך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

גלית
    31/08/2008

תודה על ההמלצה,היום לאחר ההחזרה של 3 עוברים,הרופא"הרים גבה "לבקשתי של אוביטרל כתמיכה, הוא אישר מרשם לאוביטרל וגם המליץ לחלק אותו לחצי בכל פעם,בהתאם לE2 ,אך טען שיותר מקובל אנדרומטין או תמיכה אחרת של טבליות בנרתיק 3 פעמים ביום,פסל לחלוטין קרינון, תגובתו ערערה את ביטחוני לגבי האוביטרל, מניסיונך האם אכן אוביטרל זו תמיכה חריגה לאחר החזרת עוברים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוביטרל - תמיכה מקובלת

פרופ' שחר קול
    02/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו