מה לא בסדר??????

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מה לא בסדר??????
    לחוצה
    31/08/2008

שלום רב, אנו עושים טיפולי ivf ואנחנו "לא מוסברים" . בחודש יולי שאיבה של 8 ביציות שכולן הופרו והחזרת 2 עוברים...נכשל. בחודש אוגוסט החזרת 3 מוקפאים "יפיפיים", לפי רופאי אלישע, ועכשיו נודע לי שקטן מ-2-כישלון. הזרע מצויין, הבציות מעולות ורירית הרחם טובה... אם הכל כ"כ טוב למה זה לא מצליח??? האם ניתן לעשות משהו אחר?? אולי משהו שאני עושה לא תקין?? מיואשת וממתינה לתשובה.... רציתי לציין שלפני השאיבה בוצע פרוטוקול קצר, נשאבו 8 ביציות שהופרו. בהחזרת מוקפאים טופלתי בכדורים הכחולים(שכחתי את השם) ובאנדרומטרין... האם יש משהו אחר??????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לא בסדר??????

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ושכחתי לציין....

לחוצה
    31/08/2008

שאני בת 29 עם הריון ספונטני לפני כ-5 שנים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בנושא המעבדה

דנה
    03/09/2008

ד"ר קול, איך ניתן לדעת איזו מעבדה טובה?(אני גרה ביבנה),תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא בסדר?...

פרופ' שחר קול
    02/09/2008

אפשר לשקול ביצוע "פיפל" (גרידה עדינה של הרירית).
    זה עשוי לעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל....

לחוצה
    02/09/2008

עד כמה שידוע לי רירית הרחם תמיד הייתה בעובי מתאים.. האם כדאי לנסות לעשות "פיפל" לפני החזרת המוקפאים??? ומתי ניתן לבצע זאת מבחינת זמני הוסת (קיבלתי היום )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    02/09/2008

מציע לעשות פיפל כשבוע לפני מועד הווסת המשוער, וכן עם בוא הווסת, במקביל לתחילת הכנת הרירית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו